Gönderen Konu: Soruyu bil, Anneler Günü için Boonyfood Lezzet Çiçekleri kazan!  (Okunma sayısı 3659 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
Anneniz bu hediyeye bayılacak. Tek yapmanız gereken aşağıdaki linki tıklayıp, formu doldurduktan sonra sorumuza doğru yanıt veren 1000.,2000.  ve 4000. kişiler olmak. Hemen başlayın!

Annenizi Bonnyfood ile şaşırtın!

Anneler Günü’nde annenize muhteşem bir çiçek buketi hediye etmek, aynı zamanda bu anı unutulmaz kılmak istiyorsanız, Bonnyfood’un lezzet çiçekleri sizin için kurtarıcı olacak…

Özel günlerin vazgeçilmez hediyesi olan Bonnyfood Lezzet Çiçekleri, Anneler Günü için  kurabiyeler üzerine annenize özel ’’canım annem, bitanem’’ vb mesajlar içeren çok farklı ürünler hazırladı. Bir çiçekte olması gereken mis gibi kokuları kek ve çikolatanın kokusuyla ve lezzetiyle birleştiren Bonnyfood, görsel bir şölen şeklindeki çiçek aranjmanlarıyla annenizi çok şaşırtacak.

Hediye seçmek için ayıracağınız vakitten de sizi kurtaran ve “uzaktan hediye gönderme” alışkanlığında tüm Türkiye’ye gönderim yaparak yeni bir dönemi başlatan Bonnyfood, Anneler Günü’nüzün unutulmaz olmasını sağlayacak. Özel tasarım kurabiye çiçekleri, browni kekler ve meyvelerden oluşan çiçek buketleriyle farklı tasarımlar sunan Bonnyfood ile annenize hoş ve farklı bir hediye verirken hem akılda hem de ağızda değişik tatlar bırakabilirsiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

YARIŞMA KURALLARI

Formu doldurduktan sonra sorumuza doğru yanıt veren 1000. 2000. ve 4000. 3 kişiye Bonnyfood Lezzet Çiçeği hediye ediyoruz.
-Kazanan yarışmacının isimi  6 Mayıs günü açıklanacak ve e-posta ile bilgilendirileceklerdir.
-Yarışmaya bir kişi sadece bir kez katılıp hediye kazanabilir.
-Yarışmayı kazananların, yarışma  bitiminde e-postalarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Kazanan yarışmacılara gönderilen e-postalar 24 saat içinde cevaplanmadığı takdirde, hediye bir sonraki yarışmacıya devredilir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Bana dün bu konuyu açtığımda refli diyenler linke bakarlarsa refli olmadığını sayfanın linkinin refli gibi göründüğünü görürler umarım..

Çevrimdışı RAPrash

• Yeni Kampanyacı
  • *
1955 Olması Lazım

gonulyesil

• Ziyaretçi
evet 1955 miş..

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
kazanmam imkansız ama şansımı denedim :(

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
hiç ümidim olmasada katıldım teşekkürler
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı BELİNDA

• Deneyimli Kampanyacı
Ben bonnyfood a pek güvenmeyin derim zamanında yüksek topuklardan aynen bu kek çiçeklerinden kazanmıştım yüksek topuklar çok ilgilendi hatta bonnyfood un telefonunu verdi sizinle irtibata geçeceğiz dediler ne arayan oldu ne soran.

SüsLü

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben bonnyfood a pek güvenmeyin derim zamanında yüksek topuklardan aynen bu kek çiçeklerinden kazanmıştım yüksek topuklar çok ilgilendi hatta bonnyfood un telefonunu verdi sizinle irtibata geçeceğiz dediler ne arayan oldu ne soran.
hadi yaa...ben blog kampanyası yaptım hiç bi sorunda çıkarmadılar..sen irtibata geçseydin ?

Çevrimdışı BSBS

• Acemi Kampanyacı
  • **
soru nerde ya bulamadım

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
linki tıkladıkdan sonra üye işi yapınca çıkıyor soru
bende şimdi katıldım güvenli veya güvensiz sansımızı denıyelım  bakalım