0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAuda İbrahim Bayram senmisin ?Dostum sen niye tehlikeli sularda dolaşıyorsun böyle? Sensin işte açıkla artık hiçbişey olmaz. Helal olsun valla sen isen bencede helal olsun ama oyunun sonunda ne olcak heyecanla bekliyorum İlk dört silinirse hiç şaşırmam açıkçası.levent ve mevlüt silinmez, diğer 2sini bilemem ama...sen giremediysen ilk 5e bence alamazsın, 6gün kaldı bitime
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAuda İbrahim Bayram senmisin ?Dostum sen niye tehlikeli sularda dolaşıyorsun böyle? Sensin işte açıkla artık hiçbişey olmaz. Helal olsun valla sen isen bencede helal olsun ama oyunun sonunda ne olcak heyecanla bekliyorum İlk dört silinirse hiç şaşırmam açıkçası.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAuda İbrahim Bayram senmisin ?Dostum sen niye tehlikeli sularda dolaşıyorsun böyle? Sensin işte açıkla artık hiçbişey olmaz. Helal olsun valla sen isen bencede helal olsun ama oyunun sonunda ne olcak heyecanla bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAuda İbrahim Bayram senmisin ?Dostum sen niye tehlikeli sularda dolaşıyorsun böyle? Sensin işte açıkla artık hiçbişey olmaz. Helal olsun valla sen isen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAuda İbrahim Bayram senmisin ?Dostum sen niye tehlikeli sularda dolaşıyorsun böyle?
Auda İbrahim Bayram senmisin ?
Son 6 günde çok kolay geriden gelinebilir. Endişe etme. bundan sonraki strateji önemli. İlk dörtteki adamların maksimum alacağı puan belli.
şuan 1. sıradaki eleman silinmezse onun alacağı puan belli değil, baksana arkadan arap atı gibi geldi geçti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon 6 günde çok kolay geriden gelinebilir. Endişe etme. bundan sonraki strateji önemli. İlk dörtteki adamların maksimum alacağı puan belli.şuan 1. sıradaki eleman silinmezse onun alacağı puan belli değil, baksana arkadan arap atı gibi geldi geçti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon 6 günde çok kolay geriden gelinebilir. Endişe etme. bundan sonraki strateji önemli. İlk dörtteki adamların maksimum alacağı puan belli.şuan 1. sıradaki eleman silinmezse onun alacağı puan belli değil, baksana arkadan arap atı gibi geldi geçti ben şunu gördüm eti cin en iyi hileyi yapana laptopu verecek gibi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon 6 günde çok kolay geriden gelinebilir. Endişe etme. bundan sonraki strateji önemli. İlk dörtteki adamların maksimum alacağı puan belli.şuan 1. sıradaki eleman silinmezse onun alacağı puan belli değil, baksana arkadan arap atı gibi geldi geçti ben şunu gördüm eti cin en iyi hileyi yapana laptopu verecek gibi Bence ilk 5tekilerden hiçbiri alamayacak o macbook'u. Şöyle söyliyeyim, oyunun kurucularıda her hafta ez 5 tane İpod kazandı akrabaları adına. Başka birilerine yar ederlermi o macbook'u bilemem artık