Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa arkadaşlar bişe sorucam bu bir dahaki haftaya geçmesi ne zaman ve saat kaç sıraları oluyor bi bilginiz varmı?
her cuma saat 17de, 30-40 dakika aksama olabilir, en geç cuma 17.30da geçer bidahaki haftaya
sağolasın ya ona göre davranıcamda fabrika kurmak için:)
tarlan dolu değilse 160 puanlık kakao aşkından kur, hem az yer kaplıyo hem üretime birebir hem erken kuruluyo hem yıldız puanı güzel
son güne girildiğinde 1000lik tesislerden kur, en iyi yıldız puanı veren o, son gün 17ye kadar 1000lik tesis kur eğer listedeysen düşmezsin, listeye girmen an meselesi ise kesin girersin
ya ben kaç gündür 15 saatte olan ikiz lezzet kuleleri var ondan kuruyorum hepsini yaptım elimde bi 9000 puan vardı ondanda 1000 liklerden 9 tane kurdum anca kendime geldim bakalım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben kaç gündür 15 saatte olan ikiz lezzet kuleleri var ondan kuruyorum hepsini yaptım elimde bi 9000 puan vardı ondanda 1000 liklerden 9 tane kurdum anca kendime geldim bakalım.
yanlış etmişsin, oyunda en iyi gideri olan tesis 160lık kakao aşkı, seni anında yükseltir
ama olsun sen ikiz kule ile halletmişsin işini, yıldız puanı kimin iyiyse ondan kur, 5binlik sakın kurma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben kaç gündür 15 saatte olan ikiz lezzet kuleleri var ondan kuruyorum hepsini yaptım elimde bi 9000 puan vardı ondanda 1000 liklerden 9 tane kurdum anca kendime geldim bakalım.
yanlış etmişsin, oyunda en iyi gideri olan tesis 160lık kakao aşkı, seni anında yükseltir
ama olsun sen ikiz kule ile halletmişsin işini, yıldız puanı kimin iyiyse ondan kur, 5binlik sakın kurma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben kaç gündür 15 saatte olan ikiz lezzet kuleleri var ondan kuruyorum hepsini yaptım elimde bi 9000 puan vardı ondanda 1000 liklerden 9 tane kurdum anca kendime geldim bakalım.
neden ?![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben kaç gündür 15 saatte olan ikiz lezzet kuleleri var ondan kuruyorum hepsini yaptım elimde bi 9000 puan vardı ondanda 1000 liklerden 9 tane kurdum anca kendime geldim bakalım.
neden ?![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben kaç gündür 15 saatte olan ikiz lezzet kuleleri var ondan kuruyorum hepsini yaptım elimde bi 9000 puan vardı ondanda 1000 liklerden 9 tane kurdum anca kendime geldim bakalım.
neden ?![]()
![]()
senin için değil bu açelya abla, sen bu hafta alacağından 5binlik kur yıldız puanı en iyi o, ama henüz alamayacak arkadaşlar 5binlik kurup 55 saat tesisisn kurulmasını bekleyeceğine, bu puanla 5 tane binlik kurup 24 saatte aynı üretim miktarıyla 31 saat fazladan üretim yapacaklar, ondan dediydim sen kurmaya devam 5binlik
ya benim arazi hep 5000 likte ondan sordumhatta yer yok yıkıp yeni 5000 likleri kuruyorumda acaba yalnışmı yapıyorum dedim
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben kaç gündür 15 saatte olan ikiz lezzet kuleleri var ondan kuruyorum hepsini yaptım elimde bi 9000 puan vardı ondanda 1000 liklerden 9 tane kurdum anca kendime geldim bakalım.
neden ?![]()
![]()
senin için değil bu açelya abla, sen bu hafta alacağından 5binlik kur yıldız puanı en iyi o, ama henüz alamayacak arkadaşlar 5binlik kurup 55 saat tesisisn kurulmasını bekleyeceğine, bu puanla 5 tane binlik kurup 24 saatte aynı üretim miktarıyla 31 saat fazladan üretim yapacaklar, ondan dediydim sen kurmaya devam 5binlik
ya benim arazi hep 5000 likte ondan sordumhatta yer yok yıkıp yeni 5000 likleri kuruyorumda acaba yalnışmı yapıyorum dedim
![]()
![]()