Ben oyunu bıraktım arkadaşlar, sizlere bol şanslar diliyorum. Şu andan itibaren gönderilen kolilere dönüş yapmayacağım fakat üretimimi devam ettireceğim ve bu ana kadar gönderdiklerinize dönüş yapacağım. Bilginiz olsun istedim, herkese iyi üretimler. 
hayırdır neden yenisahip?
2 gündür düzenli bakamadım ve belki bakamayacağım da. Puanlar yükselmiş ve ben şu anda 16000'lerdeyim. Belki 5., 6. hafta kazanabilirim ama bu kadar zaman için de oyunla ilgilenemeyeceğim.
anladım cidden cok ugras gerektiriyor haklısın
iyiki ilk hafta üzerinde durup kazanmışım, şuan çekilecek çile değil. açmıyor bile oyunu gelenleri yükleyemiyor heralde.
Evet, ilk hafta kazananlar gerçekten çok şanslı. 2. haftadakiler de şanslı sayılır ama sonrakilerin Allah yardımcıları olsun.
bende iyiki ilk hafta almısım diyenlerdenim su az sizden gelenleri almak bile yarım saat suruyor :S
bende iyiki ilk hafta almısım diyenlerdenim su az sizden gelenleri almak bile yarım saat suruyor :S
Aynen öyle, hatta belki daha fazla sürüyor. Az önce 14 büyük koli yolladım ve 2 Mayıs'ın borçlarını kapattım. Sonrakileri sen tahmin et.
Aynen öyle, hatta belki daha fazla sürüyor. Az önce 14 büyük koli yolladım ve 2 Mayıs'ın borçlarını kapattım. Sonrakileri sen tahmin et. 
kolay gelsin

ama bence bırakma ya yinede sansını dene
9.sıraya bakarmısınız, geçen akşamda bu gece çok sahoşum yazıyordu.
9. İnsanlara Bak Hile Yapıyorlar XD 54469