yok yok gene yok üretim.
ya ben mail atcam adresi bi verirmisiniz nedir bu 1 haftadır çektiklerim ya....
kızıyorum ama boşa uğraş bi incelesinler benim oyunu...
Alabilirim..
sizi eklemem lazım isiminizi iletirseniz yollayabilirim
serdar özyurt yelkenli resmi var profilde
tamam serdar bey ben isiminzi serdar diyerek hatırlıyordum ama yinede teyit etmek için sormuştum kolinizi yolladım
tamam serdar bey ben isiminzi serdar diyerek hatırlıyordum ama yinede teyit etmek için sormuştum kolinizi yolladım
kabul ettimde ismi kacırdım sizin neydi ilk olunca atıcam hemen
mail attım arkadaşlar 1 haftadır uğraştığım halde hiç bişiy olmuyor inceleyin dedim..
bakalım nolcak ?
mail attım arkadaşlar 1 haftadır uğraştığım halde hiç bişiy olmuyor inceleyin dedim..
bakalım nolcak ?
ins bi cozum bulurlar ama pek sallamazlar tahminim
kabul ettimde ismi kacırdım sizin neydi ilk olunca atıcam hemen
onemli deil ben ondan yollamıyorum ihtiyacınız olanlara öncelik vermeye çalışıyorum

bir buçuk saat önce böyle yazmışlar değerlendirme kısmına
Eti Cin Gülümseten Fabrika: "" GÜNCELLEME: Sunuculardaki güncelleme sırasında eticin üretimi birkaç saatliğine durmuştur. Şu an üretiminiz tekrar başladı, yarım saat içinde stoklarınızda artışı göreceksiniz. Tüm oyuncuların üretimi durduğu için özel olarak hesaplara eticin yüklemesi yapılmayacaktır. Herkese iyi oyunlar!
oyunun ilk etabı bugün mü yarın mı bitecek bide saat kaçta bilen var mı?
bu bisiler basanlara yaradı atıorum 15 saatte bir modul basmıstı kimse ilerleyemedi ama modul kurulumu ilerledi
yarın ama saatini bilmiyorm