0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginç adın aslıydı değil mi loopselcuk senin adını iletirsen sevinirim merase kolin yolladım sanada .duygu çok saol evet aslıozlem hemen alabılırımilginç adın neydi:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginç adın aslıydı değil mi loopselcuk senin adını iletirsen sevinirim merase kolin yolladım sanada .duygu çok saol evet aslıozlem hemen alabılırım
ilginç adın aslıydı değil mi loopselcuk senin adını iletirsen sevinirim merase kolin yolladım sanada .duygu çok saol
tamam merasa sen yollamdım ama hani koli yollucaktım yollayanlara
mukoo gönderdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam merasa sen yollamdım ama hani koli yollucaktım yollayanlara koli şimdi geldi hemen yolluyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam merasa sen yollamdım ama hani koli yollucaktım yollayanlara koli şimdi geldi hemen yolluyorum.merase senin isim neydi face de?
duygu mukoo aslı nursen yine gönderdim,başka isteyen var mı? acil:)