Gamze, kolini gönderdim. Sevgi, Serpil, Ebru, Gülümser, Merve, Serdar ve tekrar Gülümser, sizinkiler henüz üretimde.
Arkadaşlar lütfen sakin olalım.. Oyun zaten açıklarla dolu.. Buradaki gibi bir karşılıklı hediye gönderme ortamı olmayanlar bile ilk 25de cok rahatsa bunun için birbiriniz suçlamaya gerek yok bence diye düşünüyorum.
Bu kadar kişinin yardımlaştığı halde listeyi ele gecirememiş olmasıda oyundaki açıkları ele veriyor zaten.Ben bile kaç açık görüyorum ve hileye musaitliğini görüyorum..
O yüzden dandik bir yapım için birbirmizi kırmayalım.
sco anla artık mevzu ipod değil
Gamze, kolini gönderdim. Sevgi, Serpil, Ebru, Gülümser, Merve, Serdar ve tekrar Gülümser, sizinkiler henüz üretimde. 
ben yine gonderdim ustad sana kabul edersin
modum çok haklı..işte bende bu yüzden oyuna devam etmekte kararsızım..6 hafta uğraşıp 1 gün içinde başa dönmek var..geliştiricilere bravo süper çalışıyolar
ben yine gonderdim ustad sana kabul edersin
Teşekkür ederim. Tamam, listeye ekledim seni. Karşılığı biraz geç olacak, listem dolu ama olacak.
Ya bide adamlara teşekkür ettim 2 saat önce. Aynen şunu yazdım:
Hilecileri an'lık olarak ayıkladıgınız ve bize keyifli bir yarışma ortamı hazırladıgınız için teşekkürler Eti Cin Fabrika Ekibi..Yazmaz olaydım
öff açamıyorum oyunu açmak istemiyorum duruyo orda 1100 tane eticin elimi süresim yok