0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok mümin sco y la beni kesin şikayet ettiler...Şikayet etseler puanımızda düşerdi. Dışarıdan müdahale var oyuna. Bu sabah biri facebook id'sini falan yazarak istediginiz kişinin ekranını görebilirsiniz yazmıştı konuya. Sonradanda silmişti yazdıgını. Umarım bunu yapan o kişi değildir...
yok mümin sco y la beni kesin şikayet ettiler...
Serdar Seni Arkadas listemden siliyorum. Pazarlığını git baskasıyla yap. Az önce 3 büyük koli isteyen varmı dedi, faceden bana gönder yazdım, sen ne göndercen diyo. Şakamısın kardeşim sen ? Milletin asabını bozma kolinide al git
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok mümin sco y la beni kesin şikayet ettiler...Şikayet etseler puanımızda düşerdi. Dışarıdan müdahale var oyuna. Bu sabah biri facebook id'sini falan yazarak istediginiz kişinin ekranını görebilirsiniz yazmıştı konuya. Sonradanda silmişti yazdıgını. Umarım bunu yapan o kişi değildir...tamam da emre niye sen ben ve mümin sadece? puanı düşürmeye gerek yok ki tesisleri silmeleri yeter zaten geriye gitmemiz için..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok mümin sco y la beni kesin şikayet ettiler...Şikayet etseler puanımızda düşerdi. Dışarıdan müdahale var oyuna. Bu sabah biri facebook id'sini falan yazarak istediginiz kişinin ekranını görebilirsiniz yazmıştı konuya. Sonradanda silmişti yazdıgını. Umarım bunu yapan o kişi değildir...tamam da emre niye sen ben ve mümin sadece? puanı düşürmeye gerek yok ki tesisleri silmeleri yeter zaten geriye gitmemiz için..bilmiyorum ama üretim kapasitelerine baktığımızda en çok sanırım 3ümüzün, dışarıdan müdahale olsa gülümserede olurdu kanımca, bence oyun ekibi yaptı bunu
bilmiyorum ama üretim kapasitelerine baktığımızda en çok sanırım 3ümüzün, dışarıdan müdahale olsa gülümserede olurdu kanımca, bence oyun ekibi yaptı bunu