0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana da yollayın bari arada mesut ismim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sımdı geldım 100 sayfa olmus vallahı okuyamıcam o kadar sayfayı. su an onlıne olanlar adını yazsın facebooktakı yollıım. 4 kolı var elımde. emın sana yolladım.serdar 'a yollayabilirsin ekliyseyok vallahıverirsen ekleyebilirim isim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sımdı geldım 100 sayfa olmus vallahı okuyamıcam o kadar sayfayı. su an onlıne olanlar adını yazsın facebooktakı yollıım. 4 kolı var elımde. emın sana yolladım.serdar 'a yollayabilirsin ekliyseyok vallahı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sımdı geldım 100 sayfa olmus vallahı okuyamıcam o kadar sayfayı. su an onlıne olanlar adını yazsın facebooktakı yollıım. 4 kolı var elımde. emın sana yolladım.serdar 'a yollayabilirsin ekliyse
ben sımdı geldım 100 sayfa olmus vallahı okuyamıcam o kadar sayfayı. su an onlıne olanlar adını yazsın facebooktakı yollıım. 4 kolı var elımde. emın sana yolladım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk 25e girer bırakırım gece 3e kadar koli gönderimi kapanmıştır O sıralama sürekli değişiyo 18.yken bıraktım 2 saat uyudum bi baktım 23. olmusum Neyse şimdiki sıralama o kadar önemli degil nasıl olsa Edit: Bunu yazmadan önce 23tüm şimdi 25
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk 25e girer bırakırım gece 3e kadar koli gönderimi kapanmıştır
ilk 25e girer bırakırım gece 3e kadar koli gönderimi kapanmıştır
mümin yakala 1 büyük geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmümin yakala 1 büyük geldihavada kaptım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmümin yakala 1 büyük geldihavada kaptım müminyıldız???
evet mesut tanyeri benim geç oldu ama