0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
koliler duruyor yok mu yollayan ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkoliler duruyor yok mu yollayan ya gerçketen hatta gönderdiklerime sor nasıl yolladılarsa bende onlara yollamaya çalıştım ve yolladım.yani sen yolla ben dolunca yollarım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkoliler duruyor yok mu yollayan ya gerçketen hatta gönderdiklerime sor nasıl yolladılarsa bende onlara yollamaya çalıştım ve yolladım.yani sen yolla ben dolunca yollarım.isim verirseniz atım bilmiyorum herkesin cok ekli var .)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkoliler duruyor yok mu yollayan ya gerçketen hatta gönderdiklerime sor nasıl yolladılarsa bende onlara yollamaya çalıştım ve yolladım.yani sen yolla ben dolunca yollarım.isim verirseniz atım bilmiyorum herkesin cok ekli var .) bana yolarsan 1 saat ıcınde donerım sunada 39 aslı kampanya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkoliler duruyor yok mu yollayan ya gerçketen hatta gönderdiklerime sor nasıl yolladılarsa bende onlara yollamaya çalıştım ve yolladım.yani sen yolla ben dolunca yollarım.isim verirseniz atım bilmiyorum herkesin cok ekli var .) bana yolarsan 1 saat ıcınde donerım sunada 39 aslı kampanyayollandı