0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya şu üretim modül sayısını falan tekrar yazalım mı mesela benim...* 5075 pakt/gün* 25 modül* 86 cinpuan* 2519 mavi yıldız* 8000 kamyon kapasitesi* 2000 depo kapasitesi
yeni sahip gülümser dmrtş ım ben
arkadaşlar neden bana da cin gönder miyorsunuz 440 eti cinim 85 cin kekim var sizler bana göndermiyecekseniz ben de cin fabrikasına göndereyim bari
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni sahip gülümser dmrtş ım ben Hım, tamam o zaman. Çok güldüm ya.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar neden bana da cin gönder miyorsunuz 440 eti cinim 85 cin kekim var sizler bana göndermiyecekseniz ben de cin fabrikasına göndereyim bari ad soyle ekleyelim gonderelim birbirimize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya şu üretim modül sayısını falan tekrar yazalım mı mesela benim...* 5075 pakt/gün* 25 modül* 86 cinpuan* 2519 mavi yıldız* 8000 kamyon kapasitesi* 2000 depo kapasitesiSenin depoya ihtiyacın var gibi sanki, yani olsa iyi olur bence.
walla ben 2 tane kakoa askı yıktım bugun yanlıslıkla 4 k civarıydı uretim simdi 3 k falan