Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kuzenim benim hesabımdan oynadıgı için sizlerden gönül yeşil,kampanya nurşen ve bal pötüşüne koli gonderiyormuş başka koli isteyen ve kabul edecek varsa soylesin onlarada gonderteyimbaşkalarıda sebeplensin
bana göndertebilirmisinben de sebeplendim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kuzenim benim hesabımdan oynadıgı için sizlerden gönül yeşil,kampanya nurşen ve bal pötüşüne koli gonderiyormuş başka koli isteyen ve kabul edecek varsa soylesin onlarada gonderteyimbaşkalarıda sebeplensin
banadaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kuzenim benim hesabımdan oynadıgı için sizlerden gönül yeşil,kampanya nurşen ve bal pötüşüne koli gonderiyormuş başka koli isteyen ve kabul edecek varsa soylesin onlarada gonderteyimbaşkalarıda sebeplensin
banadaabende eklimisiniz kim olarak göndereyim kiaslı kampanya eklı deılsem ekleyın lutfen
mesajım bitti yailginç küçük paket gönderdim hala kabul etmedin
bende uretıme gecınce bana gonderen herkese bol bol gonderıcem söz bı uretım yapılsa![]()
![]()