mümin yolladım bi küçöük
hızır gibi yetiştin valla abla

@cilekrecelii
gönder gönder, alınıyomuş ben oyundayken kabul ediyodum sonra anasayfaya dönünce orada eticinuygulama daveti yazıyo ama tıklasanda boş

bende yanlış anlamışım onu göndermeye devam
ya bişi dicem şimödi bu arkadaşa gönderme kuralı bi açık mı yani..bir de bu aptal gönderme kuralı yüzünden gene bizim puanları silmesinler
bi acık olabilir bencede iletsekmi sisteme puanlarımızı silmesinler sonra
cinpara fırlayınca anladım ki emre dönmüş 
Evet eve yeni geldim

Telden giriyodum o yüzden ilgilenemedim oyunla

Banada gönderinnn koli yagdırın banaa
bi acık olabilir bencede iletsekmi sisteme puanlarımızı silmesinler sonra
bilmiyorumm kiiii napsak
yanlız biz iletmezsekte ileticekler mutlaka olucaktır burda okuduktan sonra
ya bende depo kapasitesi 0 görünüyor oındanmı hıc uretım olmuyo acaba depo almaya puanımda yok 
işte eşimin hesapta aynı durumda kaçgündür canım çıkıyor ona koli gönderip puanını arttırıcam diye, 1'er 2şer arttırıyorum puanını,depo olmadan üretmiyor.
Kendi hesabın bitti eşinin hesabınamı basladın? ikişer üçer Ipod kazancam derken 1 tane bile kazanamazsan görürüm ben seni
ama yani olmaz ki şimdi kaç gün oldu 23ünden beri hiç mi farketmediler bi de adaleti sağlayacağız diyip 6-7 modül silerlerse ben bunların hesabına da inanmıyorum..komple temizlemesinler ortalığı
ama yani olmaz ki şimdi kaç gün oldu 23ünden beri hiç mi farketmediler bi de adaleti sağlayacağız diyip 6-7 modül silerlerse ben bunların hesabına da inanmıyorum..komple temizlemesinler ortalığı 
Ne oldu yaa ben anlamadım