0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaw niye bana kimse koli yollamıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw niye bana kimse koli yollamıyo Ben seni çevrimiçi gördügümde yolluyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw niye bana kimse koli yollamıyo Ben seni çevrimiçi gördügümde yolluyorum yazıyorum bi kenara
catpat e 2 paket yolladım ama internette yok heralde tesis kaldı yarına olmaz ama yaa napcam ben şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw niye bana kimse koli yollamıyo Ben seni çevrimiçi gördügümde yolluyorum yazıyorum bi kenara Bana gönderene bende gönderiyorum Sen bana hep gönderdigin için bende sana hep göndericem merak etme Merve iyi geceler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincatpat e 2 paket yolladım ama internette yok heralde tesis kaldı yarına olmaz ama yaa napcam ben şimdi Şimdi anladınmı neden sen çevrimiçiyken gönderdigimi