Arkadaşlar bana bol bol koli gönderin. Minimum 30 saniye maximum 10 dakikada kabul ederim
sız bana gonderin ben minimum 29 sanıye maksimum 9 dakıkada kabul ederım.
sız bana gonderin ben minimum 29 sanıye maksimum 9 dakıkada kabul ederım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsız bana gonderin ben minimum 29 sanıye maksimum 9 dakıkada kabul ederım.
10 saniyede kabul ederim, sürekli 'oyna' tuşuna tıklayıp gelen gidermi varmı diye kontrol ediyorum benVarmı daha hızlısı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsız bana gonderin ben minimum 29 sanıye maksimum 9 dakıkada kabul ederım.
10 saniyede kabul ederim, sürekli 'oyna' tuşuna tıklayıp gelen gidermi varmı diye kontrol ediyorum benVarmı daha hızlısı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsız bana gonderin ben minimum 29 sanıye maksimum 9 dakıkada kabul ederım.
tamam pes. senin face hesabının adı neydi. bu kadar çingeneliğe hak ettin küçük bir paket)
emir esen ve ya emin kaya?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsız bana gonderin ben minimum 29 sanıye maksimum 9 dakıkada kabul ederım.
tamam pes. senin face hesabının adı neydi. bu kadar çingeneliğe hak ettin küçük bir paket)
emir esen ve ya emin kaya?
Avatarımdaki şahısın fotosu var benim facede. Ordan bulursun