arkadaşlar merabalar uzun süredir takip ediyorum forumunuzu ama yazmak bugüneymiş...güzel paylaşımlar yapıosunuz sayenizde haberdar oluyorum....
bu arada nasılsa İLK 100 çalışmıyo isterseniz burda yazalım puanlarımızın ne kadar olduğunu böylece bi değerlendirme yapmış oluruz ne dersiniz?
yol yapıyorum ama sayfa yenileniyor gibi oluyor ve yollarım siliniyor sizdede aynısı oluyormu
istersen bi süre bekle yol yapmak için bir kaç dakika falan düzelir birazdan
arkadaşlar merabalar uzun süredir takip ediyorum forumunuzu ama yazmak bugüneymiş...güzel paylaşımlar yapıosunuz sayenizde haberdar oluyorum....
bu arada nasılsa İLK 100 çalışmıyo isterseniz burda yazalım puanlarımızın ne kadar olduğunu böylece bi değerlendirme yapmış oluruz ne dersiniz?
ilk yüz hileciler temizlendikten sonra açıklanacakmış öle dedi eticin geliştiricileri...
ben kendim sölemiyorum zaten bizzat geliştiriciler söledi..hileciler tespit edilmiş ve hile yolları anlaşılmış onları ayıklıyorlarmış..
Merhaba;
Oyunda hile yapanlar tespit edilmiştir ve silinmektedir.
Hile yapma sistemleri de anlaşılmıştır ve uygulama güncellemesi yapılmaktadır.
Gece 02.24 itibariyle bu düzenlemeleri halen yapmakta olduğumuzu hatırlatır, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Sevgiler.
Fabrika Ekibi.
olabilir ama gerçi ona bakılırsa dünde aşırı yüklenmeden dolayı ayarlar geç yüklendi gibi bi açıklama yaptılar yani basbaya eksiklerini kapamaya çalıştılar ama daha iyi bi yöntem kullanabilirlerdi.bunun olmucağı apaçık belli.tabi bu konuda haklıdırlar belki bilemem
ilk yüzü bilerek açıklamıyorlar büyük ihtimalle...şimdi sıralamada gene abukluk varsa millet mesaja boğar onları..en iyisi biraz beklemek..bu arada ben değerlendirmelerde abuk subuk yok meslek sırrı yok bilmem ne diye konuşan birini direk print scr yapıp ihbar ettim inşallah kontrol ederler

ne çok çakal var yahu
Arkadaşlar puanlarınız neler ? benim 4 modul 657 puan..
bende dün oyun ilk açıldığında bankayı keşfettim
dedim millet çakana kadar kurıyım erkenden bişiler tabi ben bunu oyunun bi parçası sanıyorum.sonra bi baktımki gitmiş yatlar katlar kalmışım çulsuz
eeee noldum denmemeliymiş ne olucaam denmeliymiş bi kez daha anladım;D hehe
demiş ünlü felsefi düşünür Ewrem