paranı alınca burada yazarsan sevinirim. ben o zaman üye olmayı düşünüyorum
tamam alınca zaten yazarım ki

ama bence 1 ay bekleme sen üye ol çünkü reklamlar fazla vaktini almıyor yinede sen bilirsin emin olmadan başlamayım diyosan beklemekte haklısın inş. bende boşuna uğraşıyor olmam
şu aralar sınavlarım falan var, nete pek giremiyorum, girdiğimdede anca foruma, maillerime falan bakıyorum. sınavlarım bitene kadar bir ay geçer zaten, inş parayı alırsın, bende üye olurum
İnş. eğer gerçekten gönderirlerse güzel bir site bulduk demektir
banka bilgilerini girdikten sonra mı puan bilgisi veriliyor? pek anlayamadım ben. 3 tane reklam izledim ama puan yazılmadı..
hayır ben banka bilgilerini henüz yazmadım reklamı izledikten sonra reklamın sonlarına doğru altta çıkan kodu işaretleyip onaylıyosun sonrada sıradaki reklama geç e basıyorsun ve puanın eklenmiş oluyor bana 20 yada 21 reklam çıktı şimdiye kadar toplam 61 reklam izledim 3 günde.. tüm reklamları izlediğin zaman yarın tekrar izlemeye devam edebilirsiniz diyor
ysr86 kazandığın mp3 player adresine geldi mi?
hayır zaten aralık ayı sonunda kargoya vereceklerini söylemişler gelince haber vereceğim gelmezsede zaten siteyle uğraşmaya değmez ben size söylerim merak etmeyin
İnşallah gelir bu ay için baktım da birinci 289, onuncu 30 davet göndermiş şimdilik.