0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görünüşe göre kazandın.. Tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGörünüşe göre kazandın.. Tebriklero kadar da acımasız olma sco gitsin kız nolcak (dicem ama sımdı de catpatla blizz tanısıyorlar diye dedıkodum cıkacak vallahı tanımam esprısıne takılıyordum sonra burda kızıstı ortalık kankim oldu ) senın ıtalyan gıbı yanı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGörünüşe göre kazandın.. Tebriklero kadar da acımasız olma sco gitsin kız nolcak (dicem ama sımdı de catpatla blizz tanısıyorlar diye dedıkodum cıkacak vallahı tanımam esprısıne takılıyordum sonra burda kızıstı ortalık kankim oldu ) senın ıtalyan gıbı yanıTebrik ediyorum işte ya kazanmasın demiyoruz zaten Oylara bakılırsada kazandı zaten 400 bimemkaç oy almış
KAZANDIM ARKADAŞLAR !! DESTEK OLAN, OLMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. HEDİYE, YAKLAŞIK DEĞERİ 1100 TL OLAN 2 ADET , 6 GÜNLÜK V.I.P SZIGET FESTIVAL BİLETİYDİ.TSHIRT KAZANANLAR:- IL MATTI- GÜLÇİN ULU- RICCARDO CICCIO SIGILLO