çok komiksiniz sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum küçük kızım uyudukça bende sizlerin muhabbetine katılmak isterdim önceleri bilmiyordum siz saat mesela sabah 9.00da yazı yazıyordunuz ben de saat 14.00 te cevap yazıyordum sonra saatlere bakmaya başladım safmıyım ne dedim ne gülmüşlerdir bana dedim eşim uykusuzluk başına vurdu herhalde diyordu bu siteyi ve bu sitedeki arkadaşları çok seviyorum
Böyle bi kampanya baslarsa ilk önce bizim haberimiz olur. Hiç kimsenin haberi olmasın ben kendim katilim yapayim sansimi artirayim diye düsünenler varsa sadece avcunu yalar... 
Ben 4 aydır arada bakıyorum siteye, zaten maille haber verirler açıldığı zaman. Bir ay önce mail atıp sordum şimdilik bekliyoruz şeklinde cevap verdiler. Açıldı mı ben kendim de yazarım zaten burdan!
Böyle bi kampanya baslarsa ilk önce bizim haberimiz olur. Hiç kimsenin haberi olmasın ben kendim katilim yapayim sansimi artirayim diye düsünenler varsa sadece avcunu yalar... 
Ben 4 aydır arada bakıyorum siteye, zaten maille haber verirler açıldığı zaman. Bir ay önce mail atıp sordum şimdilik bekliyoruz şeklinde cevap verdiler. Açıldı mı ben kendim de yazarım zaten burdan!
Niye üstüne alındın? Ben sana demedimki ?
Ben sitenin durumu hakkında olumsuz şeyler söyleyince siz inanmadınız diye bir izlenim uyandı o kadar.