bana gönderim yapıcaz diye mail atmışlar. maşallah pekte nazikler canım. bakalım bende ilk defa kullanıcam nası bişimiş
ben kullanamadıgım için yazmadım bile şekerler annem zaten menapoza girdi kardeşim bekar ee bende kulanamadıgıma göre itiyacı olan birinin hakkını yemeyeyim değil mi zaten orkiden bir çuval geldi hehehe onları kullanalım
ben kullanamadıgım için yazmadım bile şekerler annem zaten menapoza girdi kardeşim bekar ee bende kulanamadıgıma göre itiyacı olan birinin hakkını yemeyeyim değil mi zaten orkiden bir çuval geldi hehehe onları kullanalım
bana da bir çuval orkid gelse yan gözle bile bakmam ayol şu tomponlara bu arada tebrik ederim. valla bende dört gözle bekliyorum şu çuvalı ama bakalım ne zamangelicek tabi gelirse
bana da bir çuval orkid gelse yan gözle bile bakmam ayol şu tomponlara bu arada tebrik ederim. valla bende dört gözle bekliyorum şu çuvalı ama bakalım ne zamangelicek tabi gelirse
darısı başına canımcıgım eşim çok mutlu orkid masrafından birkaç yıl kurtulduk diye hehehe
ya arkadaşlar numune istedim ama adresi yazmamışım yani adres yazılacak yer de yoktu sizce nasıl gelir ki ?
tekrar mail yazın yada firmaya adres bilgilerinizi ekledikten sonra teşekkür ederim gibi şeyler yazınca hemen ilgilenirlar
YAV BUNU İSTEMEYE UTANDIM HEH

, NASIL İSTEDİNİZ NUMUNEYİ, ÖRNEK PLEASE....
bende istedim inş. yollarlar m.ediyorum