Gönderen Konu: Biobellinda Numune  (Okunma sayısı 28589 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Ynt: BİOBELLİNDA
« Yanıtla #80 : 06 Mayıs 2010, 14:06:36 »
bakalım benden başka şanslı kişi olacakmı :)

yeşil elma canım benim testerlarıda sana koymuşlar herhalde fırlatta tutuyum  ;D
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 06 Mayıs 2010, 14:49:17 »
mail yazdı şimdi firmaya hiç aklıma gelmemeişti siz dediniz diye ayzdım vede hemen döndüler tekrar adresinize gönderim yapıcaz diye :)
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 06 Mayıs 2010, 15:00:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana şimdi getirdi aras kargo ama sadece katalog fiyat listesi bi tane bile tester yok  ::) bana niye böyle özel davrandılarki  :P

aynen banada,,,parfüm numunesi falan yok sadece bir iki kağıt parçası geldi bugün,,,annemde kızdı zaten olur olmaz şeyleri isteme kargocular boşuna zahmet etmesin diye :D :D :D
halbuki gelen mailde parfüm numunelerinizi göndericez demişlerdi.!!!
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 06 Mayıs 2010, 15:06:43 »
gönderiyim pamuk şekeri canın sağolsun fırlatıyımda gelenler sorunlu nasıl dersen woman yada men yazısı yok yani en ufak etiket yok adı bile bellisiz ;Dküçük cam numune tüp ilk kez denk geldi  ;D

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 06 Mayıs 2010, 15:08:35 »
yeşil elmacım boşver parfüm parfümdür süreriz hepsini erkeği kadınımı kaldı bu devirde  ;D

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #85 : 06 Mayıs 2010, 15:10:11 »
gönderiyim pamuk şekeri canın sağolsun fırlatıyımda gelenler sorunlu nasıl dersen woman yada men yazısı yok yani en ufak etiket yok adı bile bellisiz ;Dküçük cam numune tüp ilk kez denk geldi  ;D

nasıl belırsız ustlerınde adları yazıyo ve ayrıca bıkagıtta parfumler hakkında bılgı var .
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #86 : 06 Mayıs 2010, 15:12:29 »
yok ki beyazgülüm düz küçük cam tester geldi ne etiket ne broşür ama olsun napalım camlarda kabartma yazzı bile yok ;D

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #87 : 06 Mayıs 2010, 15:13:05 »
doğru söylüyosun ama tarihi falan geçik se alerji olup kaşınırız diye korkuyorum ;D

hyr canım öle sey olurmu yha ben o fırmadan beklemem
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : 06 Mayıs 2010, 15:14:55 »
kokular güzel ama sağolun  umarım sizede en kısa zamanda içi dolu olarak ve kataloğuyla gönderirler :D

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : 06 Mayıs 2010, 15:16:42 »
bende takıntılıyım normalinde arkadaşım dalga geçince ne biliyim  ;D sağolsun ilgili firma ama 4 gün içinde geldio kadar kusurda olsun :D