0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusursuz hediye kutusunu şimdiden evine kalıcı konuk eden arkadaşları tebrik ediyorum..yollarını gözleyen çok olacak bu güzel kutuyu..hadi bakalım gelmeyenlere de gelecek inşallah
Açılımı İstanbul Mailing olan is-mail ; İsmail değildir ..şirketimizin bu isimle bir alakası bulunmamaktadır ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkusursuz hediye kutusunu şimdiden evine kalıcı konuk eden arkadaşları tebrik ediyorum..yollarını gözleyen çok olacak bu güzel kutuyu..hadi bakalım gelmeyenlere de gelecek inşallah şiir gibi konuşuyorsun devrimcim ya...kitabını dört gözle bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Açılımı İstanbul Mailing olan is-mail ; İsmail değildir ..şirketimizin bu isimle bir alakası bulunmamaktadır .. kanka dayanısmasına gellll siz scoyla is-mail deyin bize göre ismail
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Açılımı İstanbul Mailing olan is-mail ; İsmail değildir ..şirketimizin bu isimle bir alakası bulunmamaktadır .. Sabahtan beri bir ismail dönüp duruyor. Dedim herhalde espriyi kaçırdım, bakındım bulamadım da Sen çok yaşa Devrim aydınlığa kavuştu ismail