0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gelmiş. benim kılıf beyaz.ben ilk 100e giremedim sanırım
bana da gelmiş. benim kılıf beyaz.
asi ilk 100 3 kişiyle dolmadı ya gelir gelir pazartesi sana da bu ismail dagıtımdan bana gecen yıl mavi yeşil paketi gelmiştii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gelmiş. benim kılıf beyaz.ben ilk 100e giremedim sanırım asi ilk 100 3 kişiyle dolmadı ya gelir gelir pazartesi sana da bu ismail dagıtımdan bana gecen yıl mavi yeşil paketi gelmiştii
şaşkınnnnn
İs- Mail dağıtım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİs- Mail dağıtım yok ismail daha güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gelmiş. benim kılıf beyaz.ben ilk 100e giremedim sanırım asi ilk 100 3 kişiyle dolmadı ya gelir gelir pazartesi sana da bu ismail dagıtımdan bana gecen yıl mavi yeşil paketi gelmiştiiO ismail dagıtım değil yaa,valla öyle bi söylüyosunuzki sanki bakkal mehmet amcanın oğlu ismail dagıtıyo gibi anlaşılıyo