0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende kafama göre birilerini şikayet edebilirim veya herkes başkarı için şikayette bulunabilir ama bu şikayetin geçerli olabilmesi için tespit edilebilmesi gerekir yoksa isteyen istediğini konuşur zaten öyle bir hile yapan için şikayette bulunmanıza gerek yok otomatik silinir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kafama göre birilerini şikayet edebilirim veya herkes başkarı için şikayette bulunabilir ama bu şikayetin geçerli olabilmesi için tespit edilebilmesi gerekir yoksa isteyen istediğini konuşur zaten öyle bir hile yapan için şikayette bulunmanıza gerek yok otomatik silinir ben işimi garantiye alıyımda her türlü inceletme istiyeceğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kafama göre birilerini şikayet edebilirim veya herkes başkarı için şikayette bulunabilir ama bu şikayetin geçerli olabilmesi için tespit edilebilmesi gerekir yoksa isteyen istediğini konuşur zaten öyle bir hile yapan için şikayette bulunmanıza gerek yok otomatik silinir ben işimi garantiye alıyımda her türlü inceletme istiyeceğimTebriklerGüzelLafEttin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kafama göre birilerini şikayet edebilirim veya herkes başkarı için şikayette bulunabilir ama bu şikayetin geçerli olabilmesi için tespit edilebilmesi gerekir yoksa isteyen istediğini konuşur zaten öyle bir hile yapan için şikayette bulunmanıza gerek yok otomatik silinir ben işimi garantiye alıyımda her türlü inceletme istiyeceğimTebriklerGüzelLafEttin. inceletme ile bulunabilecek bir hile olmadığını anlatamadım sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kafama göre birilerini şikayet edebilirim veya herkes başkarı için şikayette bulunabilir ama bu şikayetin geçerli olabilmesi için tespit edilebilmesi gerekir yoksa isteyen istediğini konuşur zaten öyle bir hile yapan için şikayette bulunmanıza gerek yok otomatik silinir ben işimi garantiye alıyımda her türlü inceletme istiyeceğimTebriklerGüzelLafEttin. inceletme ile bulunabilecek bir hile olmadığını anlatamadım sanırım oyuna bailama saatin, oyunu bitirme saatin ve arasındaki fark bence çok açık bulunman için
Arkadaşlar. Oyun bu gece 23:59 da bitti. Sonuçlar bugün yani salı günü açıklanacak. İnş beni geçen yoktur.