0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzaten hakların yetmez 24 yapmaya imkanıyok ancak hileyle yapılırhileyle yapsan ne olacak al samsung monteyi her dokunusunda hile yaptıgını hatırlarsın ama normal al her dokunusunda o topu zıplattıgını hatrlarsın
zaten hakların yetmez 24 yapmaya imkanıyok ancak hileyle yapılır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzaten hakların yetmez 24 yapmaya imkanıyok ancak hileyle yapılırhileyle yapsan ne olacak al samsung monteyi her dokunusunda hile yaptıgını hatırlarsın ama normal al her dokunusunda o topu zıplattıgını hatrlarsın Tebrikler güzel laf ettin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzaten hakların yetmez 24 yapmaya imkanıyok ancak hileyle yapılırhileyle yapsan ne olacak al samsung monteyi her dokunusunda hile yaptıgını hatırlarsın ama normal al her dokunusunda o topu zıplattıgını hatrlarsın Tebrikler güzel laf ettinsağolun hak eden kazanır umarım öyle diliyorum
Sıkı durun bombayı patlatıyorum Puanım 24.700
en son 21470 yapabildim sco eğer doğru söylüyorsan 1. sensin... eğer bir anlık hata oluştu ve sonra silindiyse benim. merak ettim şimdi yaw harbiden 24bin yapabildinmi ?
ciddi olamazzsın şimdi 22bine kastırma beni geçe geçe