Gönderen Konu: vivident  (Okunma sayısı 2107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı httc

• Acemi Kampanyacı
  • **
vivident
« : 19 Nisan 2010, 12:45:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
Ynt: vivident
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2010, 12:48:44 »

Vivident Extra Yakınlaştırır! uygulamasını yükleyerek katılım şartlarının tamamını okuduğunuzu, bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız ve şartsız olarak kabul ettiğinizi ve onayladığınızı kabul ederek, belirtilen bu hususlar ile ilgili olarak herhangi bir itiraz ve defi ileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan ve taahhüt etmiş oluyorsunuz.

Vivident Extra Yakınlaştırır! uygulamasının katılım ve kullanım koşulları üzerinde, Vivident herhangi bir zamanda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Katılım Şartları

Vivident Extra Yakınlaştırır! uygulamasını yükleyerek arkadaşlarını yakınlaştıran her 200.kişi Vivident Extra hediye ürün paketi kazanır.

Ödül kazanılması durumunda katılımcılarla, Facebook’taki bilgileri üzerinden iletişime geçilir.

Ödül kazanma mekanizması, 30.06.2009 tarihine kadar devam edecektir.

Bir kullanıcı sadece bir kez ödül kazanabilir. Aynı kullanıcının birden fazla ödüle hak kazanması durumunda ödül hakkı yedek talihliye devredilir.

Perfetti Van Melle Gıda San. ve Tic. A.Ş ve Pure New Media kullanıcılardan alınan iletişim bilgilerini kendi izinleri olmadan 3. kişi ya da kurumlarla paylaşmayacağını taahhüt eder.

Vivident, tek taraflı olarak uygulamayı sürekli veya geçici olarak durdurma hakkına sahiptir.

Uygulamanın organizasyonunu yürüten Pure New Media ve organizasyon sahibi PERFETTI VAN MELLE Gıda Sanayi Tic. A.Ş, belirtilen kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği başvuruyu geri çevirme yetkisine sahiptir.

Vivident Extra Yakınlaştırır! uygulaması kullanıcıları, proje sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, siteye yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde Pure New Media’nın veya Vivident’in bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları aynen kullanıcıya rücu edilir.

Katılımcılar, bu şartnamedeki hükümleri bütünüyle kabul etmiş sayılırlar.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2010, 13:38:43 »
ESKİİ BU KAMPANYA
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2010, 14:04:27 »
Ödül kazanma mekanizması, 30.06.2009 tarihine kadar devam edecektir.

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2010, 14:05:26 »
2009 geçti değil mi? :D Boşa mı uğraştım.  :o

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2010, 14:08:55 »
zaten böyle kampanyaları sevmiyordum.tarihi geçmesi iyi olmuş.  :)
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )