videoyu lanet wordpress formatını kabul etmediği için yükliyemedim
facebooka yükledim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
canım üzülmeyin ya evet çok kötü oldu tam kampanyalara katılmaya başladım o da şansıma degişmek zorunda kaldı bende sevmedim o sistemi yorum bile gönderemiyorum sinir ediyo insanda katılma heveside kalmıyo ki
bende yorum kolayca gönderildi ama demek bişi varki kimse katılamıyıor anlamadım bende
yorum kolay gönderiliyor ama bazı arkadaşların yorum sistemleri onaylı olduğu için yorum gönderen arkadaşlar gönderdikleri yorumları göremiyorlar ancak onaylanınca gözüküyor ben yorum ayarlarını açtım yapılan yorum hemen gözüküyor öğreneceğiz bir şekilde ayyy çok kötü oldu böyle yaa
novabazar sonucu ne oldu?açıklanmadımı
arkadaşlar yorumlardan bazıları istenmeyenlere düşüyor ( wordpress yorumlar kısmındaki istenmeyenler) blogspotta başıma gelmemişti böyle birşey ama 2 3 gün önce 12 yorumun istenmeyenlere düştüğünü gördüm bunla için mail adresimize onay mailli de gelmiyor
evet aynen öyle oluyor wordpressde kontrol edin yorumları yoksa hak yenmiş olur ben her zaman kontrolunu yapıyorum
arkadaşlar yorumlardan bazıları istenmeyenlere düşüyor ( wordpress yorumlar kısmındaki istenmeyenler) blogspotta başıma gelmemişti böyle birşey ama 2 3 gün önce 12 yorumun istenmeyenlere düştüğünü gördüm bunla için mail adresimize onay mailli de gelmiyor 
ayarlar kısmına bi bakın isterseniz bana yorum yazıldığında denetleme için mail geliyor hemen
novabazar sonucu ne oldu?açıklanmadımı 
unuttunuzmu?
canım unuturmuyum hiçç
firmayla iletişim halindeyiz en kısa zamanda acıklanacak acıklanınca buraya yazarım