0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayselcım bende yazıyorum cvp yok bendende kazananlara gelmedı daha hedıyler sanırım yasemin hanım yurt dışı seyehatinde olsa gerek öyle bişiler demişti mailde cevap veremiyor maillereama bu firmauı hepimiz tanıyoruz gelecek hediyelerimiz
ayselcım bende yazıyorum cvp yok bendende kazananlara gelmedı daha hedıyler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayselcım bende yazıyorum cvp yok bendende kazananlara gelmedı daha hedıyler sanırım yasemin hanım yurt dışı seyehatinde olsa gerek öyle bişiler demişti mailde cevap veremiyor maillereama bu firmauı hepimiz tanıyoruz gelecek hediyelerimizbenim blogta kazananlara da gitti banada geldi hediyeler
gider ama gümrüğe takılır ve ağırlığa ve hacime göre de iyi para gider.. ://şimdi o kişi sevinse mi ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingider ama gümrüğe takılır ve ağırlığa ve hacime göre de iyi para gider.. ://şimdi o kişi sevinse mi ??zaten bu kampanya karşı ödemeli idi firma ödemedi.uygun olur kargo demişti kıbrısa kaça gider hiç bilemiyorum firmaya sorayım bari.yada türkiyeden bir adres verebilirse türkiyeden birisinin adresine istesin kargoyu kıbrıs az sakat olabilir.