1 kişiden cvp geldi
yedeğe devrediyorum onun hakkını.
1 kişiden cvp geldi
yedeğe devrediyorum onun hakkını.
o yedekte ben degılım uhuhuhu
Canım benim 6 doktora gitti hepside kesin diyor ama son gittiği bir ayda dursa zehirlemez sorun olmaz demiş diplomasını nerden aldıysa artık kıyamıyo ablamda ilk bebeği olunca bu haftada üniversite hastanesine gidecek ondan sonrada aldırır sanırım..
cnm cok zor bir durum ama kıyamazsa eger kendine zararı nursenin dediği gibi kana karısır kendini zehirler ALLAH KORUSUN ablan kendi canına zarar ediyor şuan
verende Allah alanda o yapacak birsey yok İnşlh kısa sürede tekrar bebişleri olur.kimsenin başına gelmesin
hala ulaşmayan 3 kişi var
ay sonundan sonra sipariş alınmayacak istemeyen yazsın yedege devredeyim 1 kişi yazdı yedeğe devrettim diğer 3kişi kimler bilmiyorum yazan olmadı
Aysel Magnetlerim geldiii...!

Çok Teşekkür ederim çok beğendimmm

Kargo parası yüzünden katılmayanlarıda anlamıyorum 3,5 Tl aldılar hiçde fazla bir meblağ değil
güle güle kullanın

ben de kazanamadım,ne güzel kampanyaydı oysa
benimkiler gelmedi henüz bekliyorum heyecanla
Aman Allahım Aysell bunlarda ne böyle çoooooooooooooooooooooooook güzeller.. İyi ki ablam İstanbul a gittide ben verdim siparişleri 3.200 aldı kargo ama inan 5 tl bile alsa değer. Canım çok teşekkür ettim.. Bayıldım ya du bi sakinleşeyim ben burdan çok sipariş veririm ya resimler çok net basılmış ve fiyatları bence çok uygun..