Ben verdim siparişimi,l Dün verdiğimi silmişler yeniden vermek zorunda kaldım .
Ben verdim siparişimi,l Dün verdiğimi silmişler yeniden vermek zorunda kaldım .
+1
ben de yeniden vereceğim...
tmm canlarm tekrar ekleyin siz resim.1şablonun acıklamasına ama mailde dediğim kelimeyi yazın yoksa ücretsiz olmaz
tmm canlarm tekrar ekleyin siz resim.1şablonun acıklamasına ama mailde dediğim kelimeyi yazın yoksa ücretsiz olmaz
ayselcim ben farklı bir sipariş vermiştim kazandığım ilk gün ama 25 tl'yi geçmedim zaten farketmez değil mi?
farketmez cnm bu hafta gelecek
aysel cgm bız yedeklerın halı ne olcak pekı uhuhuhuhu
arkadaşlar 20 kişiden 16sı sipariş vermiş
son 3gün
nie 20gündür bekliyorsunuz sipariş vermek için eger vermeyecekseniz söleyin 4 yedege gecireyim sırayı yedekler beklio
hergün toplu mail cekiyorum ama hala bana ulaşıp sipariş vermeyen 4 kişi varmış 16 kişii sipariş gecmiş
32 tl lik siparişe 4tl kargo ödenecek diyemi bu 4 kişi 20gündür sipariş vermio anlamadım hergün mail cekiyorum madem vermicez deyin yedeklere gecireiym sırayı hak yanmasın
uhuhu ben 7ncı yedegım bana sıra gelmıycek yanı
Evet arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım lütfen.Aysel günlerdir email çekiyor.Ne kadar uğraştığını hepimiz görüyoruz.Sipariş vermiyecekseniz söyleyin başkaları faydalansın.
görmedik diyemezler toplu mail cekiyorum son 3gün diye
20gün oldu herkes ulaştı ama sipariş veren 16 kişi varmış.
4 kişi en beklio hala bilmem 1 kasımdan itibaren sipariş veremicekler hakları yanacak görsünler die hergün mail cekiyorum yokkk