Aman maşallah venüsger. Ben de kazanmışım, ne kazandık acaba?
kazananlara tebrikler.ben yine yokum
bende uzun süredir görmediğim BEN'i gördüm sankii
Teşekkürler arkadaşlar.

Yenisahip ben de seni tebrik ederim.Valla bende merak ediyorum.

İşin kötüsü ben şehir dışındayım,bu hediyeler de global kargoyla gelecekmiş heralde.Bana daha önce oradan hiç bişey gelmedi.Acaba evde bulamadıklarında arıyorlar mı ,var mı bir bilginiz
kazanan arkadaşlara tebrikler...
Sen nerden edindin kargo firma bilgisini venüsger? Bana e-posta da gelmedi. Bu firma ihbar notu bırakıyor bu gibi durumlarda. Nottan bilgilere ulaşıp sen teslim alabilirsin kargonu.
Sen nerden edindin kargo firma bilgisini venüsger? Bana e-posta da gelmedi. Bu firma ihbar notu bırakıyor bu gibi durumlarda. Nottan blgilere ulaşıp sen teslim alabilirsin kargonu.
Geçmiş sayfalara baktım daha önce kazananlara globalle gelmiş.
Ben buradan takip ederim artık .Sana geldiği zaman sen yaz olur mu hediyem geldi diye,ben dayıma falan aldırtırım olmazsa.

Absolutte globalden gelecek hala gelemedi.. her yerde şubesi yok bu firmanın.Denizlide de taaa Honaz'daymış şubesi
Sen nerden edindin kargo firma bilgisini venüsger? Bana e-posta da gelmedi. Bu firma ihbar notu bırakıyor bu gibi durumlarda. Nottan blgilere ulaşıp sen teslim alabilirsin kargonu.
Geçmiş sayfalara baktım daha önce kazananlara globalle gelmiş.
Ben buradan takip ederim artık .Sana geldiği zaman sen yaz olur mu hediyem geldi diye,ben dayıma falan aldırtırım olmazsa. 
Absolutte globalden gelecek hala gelemedi.. her yerde şubesi yok bu firmanın.Denizlide de taaa Honaz'daymış şubesi 
Anladım. Peki, elime geçer geçmez yazacağım buraya.