arkadaş koca gün sadece 30 kişi destekledi ya bu gidişle numunelere talim edicez

öle olursa hayatta uğraşmam..zaten kimse desteklemiyo soğudum iyice..
aynen arkadaşım ben sürekli destekleyerek puan yapmaya çalışıyorum ama beni destekleyen nedense çok az görünüyor bugün benimde kayfim kaçdı
ben tıklarım şimdi destek hepinize sıkmayın canınızı
üye listemdeki herkese verdim oy.hergünkampanya sibel olarak.herkese bol şans
teşekkürler siz hergün eksiksiz veriyorsunuz zaten bende öle diğer arkadaşlar da öle olsa keşke..umarım yarın sıralama açıklanır..
destek geldi herkes bakabilir 4000 küsür puan alabilecek kadar destek verdim
Ben de listemdeki herkese hergün düzenli destek veriyorum. Üstelik iki üyeliğimle de.
Bayanlar banada özelden adınızı yazın ekliyip destekliyim sizde beni destekleyin tabi

ama beni ekleyemezsiniz beni arkadaşlarımın arkadaşları ekliyor sadece eşimin kıskançlığından dolayı

siz özelden atın bana adınızı ben ekliyeyim sizi:))
yupi sen bizi eklediğin taktirde bizim arkadaşlarımızda seni ekliycek.dediğin gibi arkadaşlarının arkadaşalarına açıksa eğer.
bak bence söyle yap.
sen yupi hergün kampanya diye bi üyelik aç oraya herkesi ekle.bu tür yarışmalar eş dostla oluyor şekerim =)
neyse konuya geleyim.
gecenin bu saatinde herkesin oyu verildi arkadaşlar..
yukarıda bişiy okudum bu gün açıklanacakmıymış
kişi listemde olanların hepsine destek verdim facede ismim Esmanur Nur profil resmimde sitedeki profil resmi ile aynı resim arkadaş listemde olmayanlar beni eklerse sevinirim.