Gönderen Konu: İnci Akü Destek Bölümü  (Okunma sayısı 7120 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
Ynt: İnci Akü Destek Bölümü
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2010, 23:03:34 »
biraz geç oldu ama verdim bol şans

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2010, 23:04:07 »
saol canım geç olsun güç olmasın demişler eline saglık  :D

Çevrimdışı yagmurum

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #22 : 16 Nisan 2010, 02:49:58 »
destekledim bol şanslar....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #23 : 16 Nisan 2010, 13:18:31 »
saol canım benim  :-*

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 17 Nisan 2010, 12:42:53 »
sevgili arkadaşlar günlerdir ugraştıgım inci akü navigasyon cihazını kazanmak için herkesin oldugu gibi benimde bazı hesaplarım vardı ailem için açtıgım facebook üzerinden ama az önce bi baktımki forumdan bir arkadaşımız malesef izinsiz kendine bu maillerden begeni yapmış ki ben şu ana kadar kendime bile begeni yapmadım hep gerçek begeniler topladım ama bu hareket beni çok kızdırdı ve sinirlendirdi ben arkadaşlarıma güvenmek istedim daha öncede malesef bu olay aynı kişi yada kişiler tarafından başka şeylerde kullanılmış o arkadaşımız malesefki (darkinangel) kusura bakma ama seni kınıyorum bu yaptıgın resmen hırsızlık

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #25 : 17 Nisan 2010, 12:49:12 »
Ben gerekli açıklamayı kendisine yaptım. Daha önce bu hesapları birbirimize vermiştik ve bende de bir köşede kayıtlıydı. Dün gece bütün hesapları birleştirdim topladım ama kendisinin hesaplarınında bunların içinde olduğu bilmediğimi söyledim.Hırsızlık büyük itham.. Eğer elimde olduğunu bilseydim daha başka yarışmalrda da kullanırım ozaman ama değildi yeni gördüm hesapları. Adavapurunun insafına bırakıyorum artık...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #26 : 17 Nisan 2010, 12:52:26 »
Ben gerekli açıklamayı kendisine yaptım. Daha önce bu hesapları birbirimize vermiştik ve bende de bir köşede kayıtlıydı. Dün gece bütün hesapları birleştirdim topladım ama kendisinin hesaplarınında bunların içinde olduğu bilmediğimi söyledim.Hırsızlık büyük itham.. Eğer elimde olduğunu bilseydim daha başka yarışmalrda da kullanırım ozaman ama değildi yeni gördüm hesapları. Adavapurunun insafına bırakıyorum artık...
Bırakma benim insafıma duygu daha önce evet birbirimizle paylaştık hesaplarımızı ben kimsenin hesaplarını ayrı bir köşeye nor etmedim hiç gün gelir lazım olur diye ben veya bir başkasının hesaplarını topladım diyorsun onlarında kimbilir haberleri varmı en azından bana sorman gerekirdi daha kime kaç kere söylicem ben hırsından gözü dönenleri sevmem diye lütfen kendi agzınla kendini ele verdin özür çözüm degil şimdi silicem tek tek begenileri

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 17 Nisan 2010, 12:54:55 »
Tamam sana ait olanları sil dedim bende, paylaştığımız hesapların sayısını sen de biliyorsun kim kimin diye tek tek üzerine yazmadım ki.... Zaten senin olduğunu bile bile senin de aynı yarışmada olduğunu bilerek kendime kullanacak kadar acemi değilim...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #28 : 17 Nisan 2010, 12:58:35 »
Tamam sana ait olanları sil dedim bende, paylaştığımız hesapların sayısını sen de biliyorsun kim kimin diye tek tek üzerine yazmadım ki.... Zaten senin olduğunu bile bile senin de aynı yarışmada olduğunu bilerek kendime kullanacak kadar acemi değilim...
Tabiki silicem merak etme ama hala diger insanlarında hesaplarından kendine oy kullanman hiç etik degil diger arkadaşlara da bunu  duyurcam haberleri olup olmadıgını sorucam

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 17 Nisan 2010, 13:00:00 »
Tama sor baklım hepsine bir kimin varmış başka....