Gönderen Konu: shenin rengini sen sec rool-on kazananlar  (Okunma sayısı 16055 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: shenin rengini sen sec rool-on kazananlar
« Yanıtla #50 : 13 Nisan 2010, 13:34:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
4,5 tane kazananlara sinir oluyorum >:(

Bende 4-5 tane kazanmayı çok seviyorum ;)
ama insanların hakkına tecavüz ediyorsun,sen 4 tane kullanacagına 3 başka arkadasta denese daha iyi olmazmıydı

herkes,   başkası 4-5 tane kazanınca böyle diyor ama düşünün acaba siz hiç 4-5 tane kazanmadınız mı? neden kendiniz kazanınca sorun olmuyorda başkaları kazanınca sorun oluyor. burda kimse kimseden farklı değil hepimiz bir kampanya olduğunda sülala boyu katılıyoruz kayınpederlerimize kadar eee o zaman kazanana hayırlı olsun

katılıyorum. bu forumda bazıları hep bişeyler kazanıyor.kazanınca iyi  kazanamayınca ver yansın ediyor..

şans bu.. bende ailemdeki kişiler adınada doldururum hep forumları ama hediyeleri almam onlara gider.. yine kendi adıma 1 tane kazanmış olurum.. sonuçta ev ayrı adres ayrı birey ayrı.. bi sakıncası yok...
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 13 Nisan 2010, 13:58:17 »
bence 4-5 tane kazananlarıda tebrik etmek gerekli...Mesela ben annemin adına kazanmışım kendim kazanamamışım.sonuçta bu hile değilki ..... Tebrikler arkadaşlar  :-*

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 13 Nisan 2010, 14:00:08 »

ama insanların hakkına tecavüz ediyorsun,sen 4 tane kullanacagına 3 başka arkadasta denese daha iyi olmazmıydı

herkes,   başkası 4-5 tane kazanınca böyle diyor ama düşünün acaba siz hiç 4-5 tane kazanmadınız mı? neden kendiniz kazanınca sorun olmuyorda başkaları kazanınca sorun oluyor. burda kimse kimseden farklı değil hepimiz bir kampanya olduğunda sülala boyu katılıyoruz kayınpederlerimize kadar eee o zaman kazanana hayırlı olsun

katılıyorum. bu forumda bazıları hep bişeyler kazanıyor.kazanınca iyi  kazanamayınca ver yansın ediyor..

şans bu.. bende ailemdeki kişiler adınada doldururum hep forumları ama hediyeleri almam onlara gider.. yine kendi adıma 1 tane kazanmış olurum.. sonuçta ev ayrı adres ayrı birey ayrı.. bi sakıncası yok...
AYNEN KATILIYORUM.BAZI KİŞİLER HEDEF ALINMIŞ ONLAR KAZANINCA BAZILARI TAVANA VURUYOR...KENDİ ARKADAŞLARI OLUNCA TEBRİKLER...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 13 Nisan 2010, 14:28:43 »

herkes,   başkası 4-5 tane kazanınca böyle diyor ama düşünün acaba siz hiç 4-5 tane kazanmadınız mı? neden kendiniz kazanınca sorun olmuyorda başkaları kazanınca sorun oluyor. burda kimse kimseden farklı değil hepimiz bir kampanya olduğunda sülala boyu katılıyoruz kayınpederlerimize kadar eee o zaman kazanana hayırlı olsun

katılıyorum. bu forumda bazıları hep bişeyler kazanıyor.kazanınca iyi  kazanamayınca ver yansın ediyor..

AYNEN KATILIYORUM.BAZI KİŞİLER HEDEF ALINMIŞ ONLAR KAZANINCA BAZILARI TAVANA VURUYOR...KENDİ ARKADAŞLARI OLUNCA TEBRİKLER...
bu forum içinde daha önce kimse ile plomiğe girmedim girmemde altı üstü bi rolon isterseniz 100 tane kazanın babane,ayrıca ben hiç bir zaman hiç bir seyden 4,5 tane kazanmadım bumu gönül rahatlıgı içinde söyleyebilirim.kimseyle daha fazla takışmak istemiyorum.altı üstü bi rolon için.herkeze hayırlı olsunnnnnnnnnn

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #54 : 13 Nisan 2010, 14:33:41 »
Altı üstü bi roll-on için sinir olmanada gerek yok o zmn firuze. Üstte 4-5 tane alanlara sinir oluyorum yazmışsında.. Relax ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 13 Nisan 2010, 14:39:15 »
Altı üstü bi roll-on için sinir olmanada gerek yok o zmn firuze. Üstte 4-5 tane alanlara sinir oluyorum yazmışsında.. Relax ;D

ay lütfen polomik istemiyorum.herkeze verecek bir cevabım vardır ancak,ne forumun huzurunu bozmak isterim,nede düşman kazanmak..yine ekliyorum altı üstü bi roll-on..

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : 13 Nisan 2010, 14:55:44 »
ne kadar dikkatlisin  :o

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 13 Nisan 2010, 15:04:43 »
4-5 tane kazananı anlıyorum da bu bayanların özellikle evli bayanların hem kızlık soyadını kullanıp hem de evlendikten sonraki soyadlarını kullanıp 2 farklı bireymiş gibi birden fazla hediye kazanma çakallığını anlamış değilim ;D

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 13 Nisan 2010, 15:40:34 »
konuyu kaydırmayalım lütfen  ;D

direk kapatsanız  ;D

:)

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 13 Nisan 2010, 15:42:22 »