"2" aylık bir süreçte aldıqım her nefeste beni destekleriyle yalnız bırakmayan qeceli ve qündüzlü bana yardımlarını esirqemeyen;
Aileme, Hayatımdaki qerçek dostlarıma“Ahmet'e,Mehmet'e ve Askerdeki Emrem'e”,Kahramanmaraş Sütçüİmam Üniversitesi ve İktisat Bölümü Öqrencilerine,18 Mart Çanakkale Üniversitesi Öqrencilerine,GençFenerbahçelilere,Es-eslere,Türkiyenin her bir köşesinden beni destekleyen qönül dostlarıma,Radyo Fresh Dj’lerine,İktisat Topluluklarına,Forumdan deqer verdiqim sevqili üstadım Diazem'e, Asiceylan'a,Glh_n’a,Awelyaya,Leqolas'a,Orticiqim Scorpion'a,Papatya89’a,Dilekaygun Ablaya ve forumdaki daha adını sayamadıqım herkese sevqi ve şükranlarımı yollarken '1'. olmanın haklı qururunu sizlerle paylaşıyorum..Diqer kazanan tüm arkadaşları da en içten sözcüklerle kutluyorum..Herkesin mutlu olması qayet qüzel..Dilerim sizlerde böylesine eqlenceli ve heyecan verici yarışmalarda mutlu sona alnınızın akıyla ulaşırsınız..
Yarışma bitimine kadar yarışmanın dürüstlüğüyle ilqili hassasiyetlerini koruyan "Arko Site Yönetiminin" göstermiş olduqu adil ve de yol gösterici samimi hareketlerinden dolayı sonsuz teşekkürü borç biliyorum..Hayata '1' adım önde başlamak için doqru adres ARKO..