bugün bize bir paket geldi içinde 1 paket bebe biskivisi 2 adet baby star bebek bezi 3 adet rozi ped bebklerle ilgili bilgiler veren kitapçıklar üzerinde tombik genç ailelerin bebekleri yazıyo ama nerden geldi bilmiyorum annem sormamış:)
hastahane den geliyor bu paket doğum yapıp 6 aylık olan bebelere geliyo arkadaşlar
bana da gelmişti ordan biliyorum yeşil bi poşet tombik yazılı
güzel bi uygulamaymış ..sanırım heryerde yok antalya dayım ama bana bişey gelmedi...
Bütün hastaneler için geçerli değil bu. Bana da geldi kızım 6 aylık olunca karşı komşuma gelmedi. Ben zekai tahir burak'ta yaptım o cebeci'de. Getiren kişiye sordum hastane gönderiyor dedi. Bazı hastanelerle anlaşması bişey sanırım.
hımm olabilir poşetin üzeirnde telefon numarası war sadece istiyosanız veriym arayıp sorun
bugün bize bir paket geldi içinde 1 paket bebe biskivisi 2 adet baby star bebek bezi 3 adet rozi ped bebklerle ilgili bilgiler veren kitapçıklar üzerinde tombik genç ailelerin bebekleri yazıyo ama nerden geldi bilmiyorum annem sormamış:)
bana da hamileyken bikaç bişey spordular hastanede paket gönderimi yapcaz dediler ama oğlum 1 yaşında hala gelcek
bizim hastanede de doğumdan çıkar çıkma vermişlerdi minik bişi