10.32 yaptım şimdide ama facebookta paylaş dedım oyun 31 mayısta bitcek yazısı cıktı
10.32 yaptım şimdide ama facebookta paylaş dedım oyun 31 mayısta bitcek yazısı cıktı
aynen cnm ya ben hala 20 kişiye nasıl davet göndercez anlıyamadım.
banada aktivasyon hala gelmedi
aksiyonlar geldı arkadaslar bana geldi ayrıca ıletısıme yazdım face konusunu
Merhabalar,
Oyunu bitirdiğinizde PAYLAŞ butonuna tıkladığınızda Facebook sayfası veya direkt paylaşma sayfası açılacaktır. Eğer bir facebook hesabınız varsa ve arkadaş listenizde 20 kişiden fazla kayıtlı kullanıcı var ise profilinizde paylaşmanız yeterli olacaktır.
Teşekkürler....
Ayça ÇIRACIOĞLU
121METRE new marketing&sales
Mobile Project Development
Büyükdere Cd 112/2 Esentepe İstanbul
cevap geldiiiiiiiiiiii
bana hala aktivasyon gelmedi
Merhabalar,
Oyunu bitirdiğinizde PAYLAŞ butonuna tıkladığınızda Facebook sayfası veya direkt paylaşma sayfası açılacaktır. Eğer bir facebook hesabınız varsa ve arkadaş listenizde 20 kişiden fazla kayıtlı kullanıcı var ise profilinizde paylaşmanız yeterli olacaktır.
Teşekkürler....
Ayça ÇIRACIOĞLU
cevap geldiiiiiiiiiiii
BİTİRİNCE SAYFA ACILMADI Kİ TEBRKLER 31 MAYIS YAZDI
hatırlamıyorum bile açılıp açılmadığını
bende açıldı paylaş dedim ama paylaşmadı ki
Merhabalar,
Teşekkürler....
Ayça ÇIRACIOĞLU
cevap geldiiiiiiiiiiii
BİTİRİNCE SAYFA ACILMADI Kİ TEBRKLER 31 MAYIS YAZDI
canım bende de aynısı oldu ama sağ üstte paylaşma butonları vardı ordan seçip açılan sayfada paylaşıyosun