kingi şikayet var com a şikayet ettim kampanyada kazananlara bilgilendirme yapmıyorlar falan filan diye pat kapıda kargo önce tel açtılar kazanmışsınız falan diye dedim aradım kazanamadınız dediler böyle ikilik yapmayın diye sonra kadın hakkımı aradıgım için teşekkür etti ve hediyeyi yollamış bende şikayetimi geri aldım
kingi şikayet var com a şikayet ettim kampanyada kazananlara bilgilendirme yapmıyorlar falan filan diye pat kapıda kargo önce tel açtılar kazanmışsınız falan diye dedim aradım kazanamadınız dediler böyle ikilik yapmayın diye sonra kadın hakkımı aradıgım için teşekkür etti ve hediyeyi yollamış bende şikayetimi geri aldım 
bende mi şikayet etsem

bayram kampanyasında üye oldum aradan zaman geçip bir şey gelmeyince yine üye oldum ,daha gelen bişey olmadı.Kazananları yazsalar boşuna beklemeyiz,kazanamadık der geçeriz,böyle saçma oluyo.
Şaşırdım biraz yemek resimleri yok ama tarifler güzel
birdahaki siparişim benimde yemek kitabı olacak
Benim 20 puanım var, o da üye olunca geldi galiba.Daha sipariş vericek düzeye gelemedim,kampanyalar olsa artık iyi olur
bende mi şikayet yazsam ne
Herkese Slm,
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesine bir arkadaşım vasıtasıyla üye oldum 1-2 ay içerisinde Philips saç düzleştiricisiyle iligli bir araştırma geldi ve kabul ettim. Yaklaşık 1 ay içerisinde de ürün elime geldi. Ürünü çok çok beğendim, piyasadaki fiyatını da araştırdım gerçekten çokta ucuz olamayan bir ürünü bana gönderdiler ve benden sadece kullanıp Rapor vermemi istediler.
PHILIPS SONIK SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ
Hem üründen çok çok memnun kaldım hemde hiç para ödemeden bir ürüne sahip oldum.
Herkesi fikrimuhim üyesi olmaya davet ediyorum...
Fikrimühimin tam olarak yapısını anlıyamadım ayrıca kayıtta fıkrımuhımının urunlerını nereye almak ıstersınız dıyorda ıstegımız dısında paralı fln urun yollamazlar dımı
arkadaşlar ben napim 1 puana ihtiyacım var.şu 1 pan olayı çok can sıkıcı yavv