bu sitede puan toplamak için ne yapmak gerekiyo,sayfalarda tıklanıcak yerler falan mı var?
hayır hergün girip puan alıyorsun vede görevlerini yapıyorsun puanlar geliyor
teşekkürler peki görevi nasıl yapıyosunuz.Mesela;
Mevsimler değişiyor, dolayısıyla da evinizin ısısı ideal değerlerden uzaklaşmaya başlıyor.
Siz de evinizi düzenli olarak ziyaret ederek ısıyı ideal sıcaklıklar arasında tutabilir, puanınızı arttırarak dilediğiniz hediye için çekilişe katılabilirsiniz. diye bir mesaj gelmiş,eve girdim ama yapıcak bişey bulamadım

Bi de ben pardus-linux kullanıyorum orda sayfa açılmıyo xp de açılıyo,aranızda linux kullanıp sayfayı açabilen var mı?
bu sitede puan toplamak için ne yapmak gerekiyo,sayfalarda tıklanıcak yerler falan mı var?
Mevsimler değişiyor, dolayısıyla da evinizin ısısı ideal değerlerden uzaklaşmaya başlıyor.
Siz de evinizi düzenli olarak ziyaret ederek ısıyı ideal sıcaklıklar arasında tutabilir, puanınızı arttırarak dilediğiniz hediye için çekilişe katılabilirsiniz. diye bir mesaj gelmiş,eve girdim ama yapıcak bişey bulamadım 
Bi de ben pardus-linux kullanıyorum orda sayfa açılmıyo xp de açılıyo,aranızda linux kullanıp sayfayı açabilen var mı?
telefon gibi bişey dönüp duruyor ya sağ alt tarafta ordan kontrol edebilirsin görevin neyse 'görevlerim'den sonra hangi odadaysa görevinin olduğu araç o makineyi bulup üstüne tıklaman yeterli zaten anlarsın bilgilendiriliyorsun
kardeş eve ilk girdiğinte klimayı tıklıycaksın orda ısı ayarla diyor tıkla işte 25 derceye getirin diyor tıkla getir bu kadar
moonlight1907,furkan_emre cevaplar için çok teşekkürler
klimaya tıkladım ama ısı ayarla gibi bişey göremedim ürün bilgisi teknik bilgiler falan olan bi pencere açılıyo,her yere de baktım,acaba bende mi bi sorun var
klimaya tıkladım ama ısı ayarla gibi bişey göremedim ürün bilgisi teknik bilgiler falan olan bi pencere açılıyo,her yere de baktım,acaba bende mi bi sorun var 
sana mail geldimiki? mesela çamaşırlar birikmiş yıkayın yada eviniz kirlenmiş temizleyin gibi görev bildiren mail atmışlarmı mailine ? eğer gelmediyse bizim anlattıklarımızı yapamazsın zaten beklemen gerekecek

ama hergün birkez giriş yapman puanlarının çoğalmasına fayda sağlayacaktır
mailini kontrol et devamlı gelir görevlerin merak etme anlaşılan görevin yok senin
ok yok demekki görevim :)bekliycez artık.