sağol moral verdin
carte dor almıştım bu kampanyadan ama saç düzleştiricisi de güzel hediye belki burda boyner mağazası yok diye beni elediler neyse daha güzelleri gelsin bana ve hepimize
bak o olabilir çünkü sadece istanbul boynerlerde geçerliymiş hediye çekleri zaten 250 kişiyle sınırlı yazıyordu maildede
arkadaşlar bende üye oldum fakat daha bana ne bir mesaj ne de bir numune gelmedi.Bu işte tecrübeli olan arkadaşlar bu işin neye ve nasıl işlediğini anlatabilirler mi acaba?
mailine çeşitli zamanlarda kampanya duyuruları yolluyolar.katılmak istersen kabul ediyosun.bir hafta içindede kuryeyle ürünü denemen ve ürünün tanıtımını çevrendekilere anlatman için gönderiyolar.olumlu veya olumsuz raporlarını fikri mühime gönderdiginde puanlar kazanıyosun ve biriken puanlarınla istedigin ve puanının yettigi armaganı alabiliyosun.hepsi bu ve sana kolay gelsin bu konuda...ben yaklaşık bir yıldır üyeyim bu siteye çok güzel bi site
BANADA GELDİ ÇOOK SEVİNDİM ÜRÜNÜ VE FİKRİ MÜHİMİ ÖVE ÖVE BİTİREMİYORUM
bu ayın sonuçları bi açıklansaydı
Bugün baktım hediye seçimi 15 kasıma kadar geçerlidir diyor.Geçen ayın bir kaç hediyesi vardı.
arkadaşlar dondurma tanıtımı yaptımız kişileri rapora yazmıştık ya.onları aramışlar kampanyayı sormuşlar ve adreslerini alarak onlara da hediye göndereceklerini söylemişler
nezaman açıklanacak acaba
O ZAMAN 15 KASIMDAN SONRA AÇIKLANIR MANTIKEN !!
çok var ya uff ben merak ediyorum kazanıp kazanmadığımı