banada geldi ve kardeşimede süper bişey artı birde parti varmış fikrimühimlere özel mail gelmiş ama ben gidemem acaba bu saç düzleştrici bizimmi oluyo şimdik yoksa geri yollayacakmıyız ilk kampanyam benimde ondan sordum 
gelen ürünler senin oluyo iade etmiyosun...mühim raporları vermeyi unutma ürünle ilgili olarak
banada geldi ve kardeşimede süper bişey artı birde parti varmış fikrimühimlere özel mail gelmiş ama ben gidemem acaba bu saç düzleştrici bizimmi oluyo şimdik yoksa geri yollayacakmıyız ilk kampanyam benimde ondan sordum 
gelen ürünler senin oluyo iade etmiyosun...mühim raporları vermeyi unutma ürünle ilgili olarak
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
arkadaşlar bende üye oldum fakat daha bana ne bir mesaj ne de bir numune gelmedi.Bu işte tecrübeli olan arkadaşlar bu işin neye ve nasıl işlediğini anlatabilirler mi acaba?
bekleyeceksiniz,size uygun yaş-cinsiyet ilgi alanı vs kampanya olduğu zaman e mailinize yazı gelir.ben ve eşim 1 senedir üyeyiz her anketi cevaplarız sadece dondurma geldi.anketler size puan kazandırır.bu puanlarla da sitedeki hediyeleri seçebilirsiniz k itap cd falan
yardımlarınız için teşekkür ederim.Ama ben siteye ne zaman girsem aktif durumda bir anket göremiyorum.Acaba bu anketler email yolu ile bize duyuruluyor mu yada her gün siteye giriş yapıp kontrol etmemiz mi gerekiyor
siteye girmenize gerek yok e mail ile geliyor
bende üye olalı baya oluyor hemenhemen 1 sene kadar anket falan maile gelince katılıyordum ama ilk defa böyle bir kampanyaya katıldım cokta memnun oldum
bende üye oldum ama gıcık oldum. hani anketler yha

amma sabırsızım:D bi de üye getirince hani puan alıoduk? üye linkinden kaydolamadım ben . davet boşa gitti
ÇOK GÜZEL BİR KAMPANYAYMIŞ AMA ŞANS İŞTE BİZE GELMEDİ.
ÇOK GÜZEL BİR KAMPANYAYMIŞ AMA ŞANS İŞTE BİZE GELMEDİ.
birgün inşallah sanada güzel bir kampanya denk gelir merak etme