0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mühim ödüller yenilenmiş. Puanları daha yüksek dergi abonelikleri konulmuş. En düşük 125 puan. Bir bakın derim. Ben çok da sevmedim yeni hediyeleri.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMühim ödüller yenilenmiş. Puanları daha yüksek dergi abonelikleri konulmuş. En düşük 125 puan. Bir bakın derim. Ben çok da sevmedim yeni hediyeleri.Christmas CD'sini sipariş verdim.. Gelince bakalım güzelmi.. [/quoteGüzel seçim ben de onu merak etmiştim ama puanım çok düşük malesef:/ gelince yorumlarını yaz merakla bekliyorum;)
ya arkadaslar bende 2 3 hafta oldu uye olalı ama kampanyayı anlayamıyorum sızler uye davetı dıyosunuz benıde davet edınde tekrar olayım o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMühim ödüller yenilenmiş. Puanları daha yüksek dergi abonelikleri konulmuş. En düşük 125 puan. Bir bakın derim. Ben çok da sevmedim yeni hediyeleri.Christmas CD'sini sipariş verdim.. Gelince bakalım güzelmi.. [/quoteGüzel seçim ben de onu merak etmiştim ama puanım çok düşük malesef:/ gelince yorumlarını yaz merakla bekliyorum;)Elime ulaştı ancak daha dinleyemedim.. Dinler dinlemez yorum yazarım..