Daha önce kitap almış arkadaşlara birşey sormak istiyorum. 102 puanım var. Kitap almaya çalışıyorum. Kitabı seçip puanlarınızla almak istiyor musunuz sorusunda evete basıyorum. Eet kayboluyor, sadece hayır kalıyor. Puan da düşmüyor. 10 gündür uğraşıyorum. Neden alamıyorum acaba? Site yönetimine yazdım iki kez, cevap da gelmedi.
Bu sabah 50 kontör daha kazandım eti'den. Kontör bol nasıl olsa diye nako çekilişine katıldım ordan da nako ip seti çıktı
Bu sabah 50 kontör daha kazandım eti'den. Kontör bol nasıl olsa diye nako çekilişine katıldım ordan da nako ip seti çıktı 
Saat kaçta Nako kampanyasına katıldın? Saat başı katılırsan çıkıyor yazmışlardı daha önce. Merak ettim saat başı mı katıldın diye. Güle güle kullan bu arada. Tebrik ederim;)
Saat kaçta Nako kampanyasına katıldın? Saat başı katılırsan çıkıyor yazmışlardı daha önce. Merak ettim saat başı mı katıldın diye. Güle güle kullan bu arada. Tebrik ederim;)
Teşekkür ederim.Saat 2 den biraz sonra katıldım üst üste 6-7 sms gönderdim,çekişle kazanılıyor diye ama bilmiyorum.
Bir ihtimal, o kitap tükenmiştir ama kaldırmamışlardır ve geçici yöntem olarak sipariş onayı verilmemesini seçmişlerdir.. Farklı browserlarla sipariş vermeyi denemeni tavsiye edebilirim bir de..
Bir ihtimal, o kitap tükenmiştir ama kaldırmamışlardır ve geçici yöntem olarak sipariş onayı verilmemesini seçmişlerdir.. Farklı browserlarla sipariş vermeyi denemeni tavsiye edebilirim bir de..
Denedim, olmadı, teşekkür ederim cevap için.
ya arkadaşlar bana fikrimühim sitesinden bir emeil geldi yaaaaa ''üç maymun'u dünyaya duyuralım diye ben şimdi bu emaile ne yapmam gerekiyor silip atıcam yok bilgisi olan arkadaş varsa sevinirimmmmm