Gönderen Konu: Bunu Özellikle Bayanlar okusun Dünya da Neler oluyormuş  (Okunma sayısı 12536 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bunu Özellikle Bayanlar okusun Dünya da Neler oluyormuş
« Yanıtla #30 : 28 Nisan 2010, 10:09:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Mesaj yazıp sonra silen ve alıntısı kalanlara acayip gülüyorum yaw :D Silmene ne gerek varki ztn alıntı yapmıslar Auda :D

Mesajı düzenlemem gerekti.  Yasak mı?

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #31 : 28 Nisan 2010, 13:00:16 »
Nasıl inanıyorsunuz böyle saçmalıklara  anlamıyorum.  Hoax bunların hepsi.  Tabii ki sorgulamadan inanan sizin gibi insanlar olmasa hoax diye bir kavram olmazdı değil mi. 

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Komiksiniz.

Kaynak için buyurun.

belki bu olay gerçek olmayabilir ama buna benzer çok olay oluyo.gerçekleri göremediğin için  bence sen daha komiksin :D :D :D :D :D :D :D :D
 umarım senin yada bi yakınının başına gelmez çünkü  ozaman  gülemezsin böyle....
Sen olmasan şehir efsanesi diye bir kavram olmaz.  Bir sürü mail dolaşıyor ortalıkta böyle. Deneme amaçlı bir arkadaşla da yapmıştık. Çok insan var böyle. Hemen herşeye inanan hiç sorgulamayan.

sende olmazsan milletle dalga geçecek gülünç insancıklar olmaz. iyi oku yazdıklarımı arkadaşımmm benim eşim polis diyorum onlar canlı tanığı bunların diyorum. senin ruhunun bile duymadığı olaylara tanık oluyoruz biz.  senin gibi uzaktan konuşmuyorum olayların içindeyim ben. ama anlamak istemezsen sen gülmeye devam et bizde sana gülelim ;D :D

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 28 Nisan 2010, 13:08:20 »
bu tür mailleri sık alıyorum ben bunuda okumuşdum.gelen maillerimden birinde evin kapısının altından içeriye girecek kadar bolca su döktüklerini,ev sahibinin o panikle kapıyı açtığını,bayıltılıp evde değerli ne varsa hepsinin gittiğini anlatanı bile vardı.öyle bir zamandayız ki daha ne hinnikler vardır bilmediğimiz..
+1
bızım yan apartmanda bu ısı yapmışlar ne var ne yok almıslar kadının  >:( >:( >:( >:(
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 28 Nisan 2010, 16:29:08 »
Nasıl inanıyorsunuz böyle saçmalıklara  anlamıyorum.  Hoax bunların hepsi.  Tabii ki sorgulamadan inanan sizin gibi insanlar olmasa hoax diye bir kavram olmazdı değil mi.  

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Komiksiniz.

Kaynak için buyurun.

belki bu olay gerçek olmayabilir ama buna benzer çok olay oluyo.gerçekleri göremediğin için  bence sen daha komiksin :D :D :D :D :D :D :D :D
 umarım senin yada bi yakınının başına gelmez çünkü  ozaman  gülemezsin böyle....
Sen olmasan şehir efsanesi diye bir kavram olmaz.  Bir sürü mail dolaşıyor ortalıkta böyle. Deneme amaçlı bir arkadaşla da yapmıştık. Çok insan var böyle. Hemen herşeye inanan hiç sorgulamayan.

sende olmazsan milletle dalga geçecek gülünç insancıklar olmaz. iyi oku yazdıklarımı arkadaşımmm benim eşim polis diyorum onlar canlı tanığı bunların diyorum. senin ruhunun bile duymadığı olaylara tanık oluyoruz biz.  senin gibi uzaktan konuşmuyorum olayların içindeyim ben. ama anlamak istemezsen sen gülmeye devam et bizde sana gülelim ;D :D

Oww çok fena laf etmişsin İsimyok helal olsun ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı mahsun72

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 30 Mayıs 2010, 12:31:31 »
Vayy anasını bundan sonra değil kağıt marketteki para üstünü bile almıyacağım :D .Bilgileriniz için sağolun.

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 06 Temmuz 2010, 05:16:57 »
saol uyardığın için. kapının altından su dökmeyi biliodum,duymuştum ama bunu ilk kez duyuyorum.
bende bi uyarı yapmak istiyorum.arkadaşlar uyuşturucu tacirleri artık aşmış durumdalar.
diyelim ki cafedesiniz. 1 bardak kola istediniz. bardağı uyuşturucuya batırılmış bildiğimiz bulaşık süngerine bastırıyolar.sonra kurutuolar.size aynı bardakla sürekli içecek verdiklerinde siz de kısa süre sonra bağımlı oluyosunuz.çay bardağını ise uyuşturucuya batırıp çıkartıolar ve aynı işlemi uyguluyolar. yani siz ,siz olun sakın bilmediğiniz,güvenmediğiniz yerlerde bişe yiyip içmeyin.özellikle barlarda çok dikkatlı olun çünkü teneke kutuda kola bile isteseniz ona da aynı işlemi yapıolar. mutlaka içmeden önce bardağı yada şişeyi en azından ıslak mendille fln silin.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 06 Temmuz 2010, 05:19:10 »
glmcn bunu da ilk defa senden duydum:)

ve anlamadığım biz bardağa mı bağımlı oluyoruz sonra?
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2010, 05:22:01 Gönderen: ufoskop »

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 06 Temmuz 2010, 05:36:07 »
bardağa uyuşturucu sürüldüğü için uyuşturucu bağımlısı oluo bu kişiler farkına varmadan. anladıklarında ise geç oluo malesef :(

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #38 : 06 Temmuz 2010, 08:27:46 »
Bide sinemada koltuklara küçük bi iğne koyuyolarmış oturunca o iğnedeki uyuşturucu, zehir vs kişiye bulamıyomuş iğnenin ucundan. Oturdugunuz yerede dikkat edin ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #39 : 06 Temmuz 2010, 08:39:47 »
DİKKAT   ÖNEMLİ  BİR  UYARI  !

Evinizin kapısına geliyorlar. Önemli deterjan firmalarından birinin adını verip yeni ürünleri için anket yapmaya, anketi kabul edersiniz de... Hediyenizin 3 kg lık deterjan olacağını söylüyorlar.
Tüketici olarak size uzun sorulardan sonra yeni ürünün iki örneği olduğu söyleniyor.
Yeni ürünün parfümünün iki değişik versiyonun dan hangisini beğendiğinizi soruyorlar, sizin de bu konuda fikriniz alınacak.
Test başlıyor, Kutular açılıyor, siz de kokluyorsunuz ve tabii fenalaşıp bayılıyorsunuz. Çünkü size koklatılan ikinci koku uyuşturucudur ve bir güzel bayılıyorsunuz. ..
Onlar da evinizi rahat rahat soyuyorlar!
Lütfen ev halkını ve de tanıdıklarınızı önemle uyarın. Siz de unutmayın. Bu mesajı dostlarınıza forwardlarsanız belki bir kaç kişi kurtulur. Bu soygunculuk planı piyasaya yeni çıktı, lütfen eş, dost, arkadaş, akrabalarımızı uyaralım, bu yeni soyguncu tuzağına sakın düşmeyelim, hepinize huzurlu günler dilerim