Gönderen Konu: Bunu Özellikle Bayanlar okusun Dünya da Neler oluyormuş  (Okunma sayısı 12508 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Bunu Özellikle Bayanlar okusun Dünya da Neler oluyormuş
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2010, 11:51:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Zihinlerini bu tarz oyunlara yoracaklarına çalışıp para kazanmaya yorsalar zengin olurlar.. Her türlü hile ve tuzakları düşünüp buluyorlar. Ben zaten sakin bir semtte oturuyorum ve kimseye de kapımı açmıyorum. Kargo dahi gelse karşı komşuma da kapısını açtırıyorum. Bu konu bir dizide de yer almıştı.Gercekten dikkatli olmak lazim.

Sanırım akasya durağındaydı.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

demari

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2010, 12:46:21 »
vay be, insanlar neler neler uyduruyor,aklina gelmeyecek seyler

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2010, 14:59:55 »
hiç aklımıza gelmez valla...
millet nelere kafa yoruyor???
Allah korusun hepimizi...

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2010, 15:06:13 »
gerçekten çok korkunç, eşimde beni bu konularda hep uyarır zaten, valla çok dikkatli olmak lazım çoookk >:(

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2010, 15:06:55 »
bu tür mailleri sık alıyorum ben bunuda okumuşdum.gelen maillerimden birinde evin kapısının altından içeriye girecek kadar bolca su döktüklerini,ev sahibinin o panikle kapıyı açtığını,bayıltılıp evde değerli ne varsa hepsinin gittiğini anlatanı bile vardı.öyle bir zamandayız ki daha ne hinnikler vardır bilmediğimiz..
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2010, 15:38:00 »
ya bişey dicem bu gerçekten emniyetten mi gelmiş? google da teli ve adresi aratıyorum emniyet falan çıkmıyor.
       Ama bende böyle bir olay  biliyorum . Annemlerin orda bir tanıdığın kapısını çalmış 2 kişi. Yanılmıyorsam 'Uydu sorunu varmış onuniçin geldik ' falan demişler. Kadın kapıyı açınca bi şeyle bayıltmaya çalışmışlar. Kadın bağırıp karşı koyunca saldırmışlar kadının kolu kırılmış. O anda kocası apartmana giriyor. Apartman merdivenlerinde ses olduğunu duyunca adamlardan biri kaçıyor . Öteki adam yakalanıyor. Kadın uzun süre kendine gelememişti. İşin garip tarafı gerçekten uyduda mı neyse işte sorun varmış. Adamlar bunu nerden biliyorlarmış bilmiyorum.

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2010, 15:43:35 »
İLAVE BİLGİLER:
Burundanga” adlı güney amerika’da yetişen borrachero ağacının yaprakları ve tohumlarından elde edilen bir maddeymiş. borrachero, çok büyük dikenli, sonbaharda pembe çiçekler açan güzel bir ağaçmış ve halk sarhoş ağacı diye biliniyormuş. Bu ağaçtan elde edilen toz olan burundangayi yuttuğunuzda ya da soluduğunuzda etkisi geçene kadar sizden istenen her şeyi yapıyormuşsunuz. Üstelik geçici hafıza kaybına da yol açıyormuş.

ÖNEMLİ BİLGİ;
Dünya ülkelerine uyarı: Suç örgütlerinin kullandığı bir madde Büyük ölçüde yaygınlaşmaktadır.

TANIMI;
Kısa sürede bağımlılık yapan bitki, beyin ve SİNİR sistemini etkiliyor.Aşırı dozda ölüme sebep oluyor. ABD’li toksikolog Peter Spenser buna “ ölüm yüklü bitki” adını vermiştir. Yüksek dozda kullanıldığında kurbanının bilincini iptal edip kör haline getiriyor. Suç örgütleri bu madde ile kurbanlarına soygun başta OLMAK üzere her istediklerini yaptırıyor. Kolombiya kaynaklı bir maddedir.

KÖTÜ OLGULAR;
İnsanları hertürlü zararlı işte kullandırır.Şuursuz bir robot (Zombi)haline getiren maddedir.Aşırı dozda beden ve ruh yapısında önemli tahribat yapan bir ölüm aracıdır

Çevrimdışı sena66

• Deneyimli Kampanyacı
  • facebook:Sena Erdem
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2010, 20:46:58 »
hayatta aklıma gelmez hani..

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2010, 00:36:19 »
şoktayımm  allah korusun bizi bunlardannn  :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 10 Nisan 2010, 00:50:09 »
Vay bee eskiden gazozla kandırırlardı şimdi kartla kandırıyolar hatta kandırmıyolar kartı vermeleri yeterli  ;D Bayan olmak zor iş...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld