Arkadaşlar, ben sadece biri maskotu çizdirdimdi,yanlış mı oldu, 23 nisan konulu mu olcaktı..
Arkadaşlar, ben sadece biri maskotu çizdirdimdi,yanlış mı oldu, 23 nisan konulu mu olcaktı..
bende BİRİ maskotu ve uc bes cubuk adam yaptım cocuk yapmıs susu vermek ıcın elımden geldıgınce kotu yapmaya calıstım

ama 23 nısan konulu bı resım deıldı.
bende BİRİ maskotu ve uc bes cubuk adam yaptım cocuk yapmıs susu vermek ıcın elımden geldıgınce kotu yapmaya calıstım
Siz kazandınız mı?Tekrar baktım 23 nisan konulu diyor..
Siz kazandınız mı?Tekrar baktım 23 nisan konulu diyor..
bılmıorumkı sadece tesekkurler dıye bı maıl geldı okadar.
benimkinde 23 nisan kutlu olsun yazıyodu
BiRi Maskot, 23 Nisan kampanyasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine, çizdiği BiRi Maskot konulu resmi gönderen tüm küçük arkadaşlarımıza gönderilecektir.
yani cizdiğiniz resimde 23 nisanı konu edınmenız sart deılmıs. sadece maıl gönderirken konu olarak 23 nisan yazmanız gerekiyo. çizdiğiniz resmin konusu BİRİ MASKOTU olacak.
resim çizip pc ye nasıl attınız yaaaaaaaaaa
resim çizip pc ye nasıl attınız yaaaaaaaaaa 
İLLA ELLE CİZMEN SART DEILKI PCDE BİR PROGRAMDADA ÇİZEBİLİRSİN EN BASİTİNDEN PAİNTTE. İLLA ELLE CİZCEKSENDE TARAYICIN VARSA ÖLE ATABILIRSIN BILGISAYARA YADA CİZDİGİN RESMİN FOTOSUNU CEKIPTE ATARSIN BILGISAYARA.
ben yolladım yıyenımınkını ama bana geri dönüş yapılmadı. adresı yazmıstım bende. acaba aynı durumda olan varmı
ben yolladım yıyenımınkını ama bana geri dönüş yapılmadı. adresı yazmıstım bende. acaba aynı durumda olan varmı
ADRES YAZANLARA GERI DONUS YAPILMIYO YAZMIYANLARA ADRES ISTEMEK ICIN YAPILIO SADECE.