0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YAA ben herkese 5 veriyorum ama benim oyum neden az:(Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYAA ben herkese 5 veriyorum ama benim oyum neden az:(Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçünkü bana vermemiş olabilirsin oyunu verdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYAA ben herkese 5 veriyorum ama benim oyum neden az:(Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçünkü bana vermemiş olabilirsin oyunu verdim sana oy vermiştim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de yazdım düşümü.. benimkini de okuyup değerlendirirseniz sevinirim.. teşekkürler:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de yazdım düşümü.. benimkini de okuyup değerlendirirseniz sevinirim.. teşekkürler:)5 yıldız verdim ama sen çok geç kalmışsın adavapuru bile umudu kesti