0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayrıca herkese 5 verdimm
bede katıldım bakalım destek linkim aşagıda yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkürler bu arada henüz onaylanmadı.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadavapuru
bendeherkese 5 verdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar banada oy verirseniz size minnettar olurum.şimdiden teşekkürler... Düşün henüz onaylanmamış. Onaylandığında oy veririm. Diğer arkadaşlara oy verdim bu arada.Oy verdim. İnşallah düşün gerçekleşir. Çok üzüldüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar banada oy verirseniz size minnettar olurum.şimdiden teşekkürler... Düşün henüz onaylanmamış. Onaylandığında oy veririm. Diğer arkadaşlara oy verdim bu arada.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar banada oy verirseniz size minnettar olurum.şimdiden teşekkürler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar banada oy verirseniz size minnettar olurum.şimdiden teşekkürler... size de oy verdim. Allah sabır versin inşallah bir an önce kavusursunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar banada oy verirseniz size minnettar olurum.şimdiden teşekkürler... size de oy verdim. Allah sabır versin inşallah bir an önce kavusursunuz ÇOK SAĞOLUN,SİZLERDE OLMASANIZ ZATEN YALNIZLIK ÇEKİLMEZ OLURDU,TEK AVUNTUM BU FORUMUMUZ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar banada oy verirseniz size minnettar olurum.şimdiden teşekkürler... size de oy verdim. Allah sabır versin inşallah bir an önce kavusursunuz ÇOK SAĞOLUN,SİZLERDE OLMASANIZ ZATEN YALNIZLIK ÇEKİLMEZ OLURDU,TEK AVUNTUM BU FORUMUMUZ..Bir oy da benden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbendeherkese 5 verdimteşekkürler ilk oyum sizden geldi