0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
feci bişeyyy buuuuuuuuuuuuu bana yapsalar o anda ölürüm zaten yazık çocuğa ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfeci bişeyyy buuuuuuuuuuuuu bana yapsalar o anda ölürüm zaten yazık çocuğa ya Güldürürken düşündürüyo gayet güzel bi şaka olmuş.. Biz ölüncede böyle olacak kimse sesimizi duymayacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfeci bişeyyy buuuuuuuuuuuuu bana yapsalar o anda ölürüm zaten yazık çocuğa ya Güldürürken düşündürüyo gayet güzel bi şaka olmuş.. Biz ölüncede böyle olacak kimse sesimizi duymayacak evet ölünce sesimizi kimse duymayacak gibi duyumlar var. kimse diğer tarafa gidip gelmediği için kesin ve net birşey değil bu korku tamamen büyüklerimizin söylentisi veya duyuntularımız sonucunda bilinç altımıza yerleştirilen ürkütücü şeyler bence.Ben bile korktum videoyu izleyince tırstım yahuu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfeci bişeyyy buuuuuuuuuuuuu bana yapsalar o anda ölürüm zaten yazık çocuğa ya Güldürürken düşündürüyo gayet güzel bi şaka olmuş.. Biz ölüncede böyle olacak kimse sesimizi duymayacak evet ölünce sesimizi kimse duymayacak gibi duyumlar var. kimse diğer tarafa gidip gelmediği için kesin ve net birşey değil bu korku tamamen büyüklerimizin söylentisi veya duyuntularımız sonucunda bilinç altımıza yerleştirilen ürkütücü şeyler bence.Ben bile korktum videoyu izleyince tırstım yahuu Zaten sesimizi duysalardı saçma olurdu, o zaman ölmüş olmazdık. Hiç konuşan ölümü olur