Tv ve Koltuğu Birlikte Kap
20 LCD Televizyon ve Masajlı TV Koltuğu Hediye !

Bu kampanya COCA - COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş. tarafından MPİnin 16.03.2010 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-549-2471 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir. 01 Nisan 2010 (09:00) - 15 Mayıs (22:00) tarihleri arasında, 47 adet Adese ve 84 adet Adesem mağazalarında tek seferde 3 TL ve katları tutarında (her 3 TLye bir çekiliş hakkı) Coca-Cola (Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Sensun, Nestea, Schweppes, Cappy, Doğadan, Burn) ürünlerinden alan tüketiciler kampanyaya katılabileceklerdir. Adese Kart üyesi olmuş müşteriler, alışverişlerinden önce Adese kartlarını kasiyerlere sunmaları durumunda; kartların kasa kart okuyucusundan geçirilmesi ile harcama bilgilerinin müşteri hesaplarına aktarılması sağlanmaktadır. Talihliler, 20 Mayıs 2010 tarihinde Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat: 5 Şişli/ İSTANBUL (Toplantı Salonu) adresinde saat 11:00 da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 20 talihli KDL-32V4210 SONY 32” LCD TELEVİZYON + YATAK LEO BABA KOLTUĞU ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler, 24 Mayıs 2010 tarihli Radikal gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 08 Haziran 2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 23 Haziran 2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Çekilişe 18 yaşın altında olan Adese Kart üyelerine ve üyelik bilgileri (Ad›, Soyad›, Doğum Tarihi, Adresi, Telefon numarası) eksik veya kayıtlı olmayan Adese Kart sahiplerine katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır